Rozsdagyár

LACUNA COIL - Dalpremier: Never Dawn

2023. június 02. - Jurancsik Eszter

71ypgil2dnl.jpg

A milánói Lacuna Coil "Comalies XX" címre keresztelt albuma - amely a 2002-ben megjelent "Comalies" újrahangszerelt változata - tavaly októberben jelent meg, azt pedig korábban is elmondta a zenekar, hogy nem szeretnék elkapkodni a következő stúdiókorong felvételeit.

Azonban ma egy vadonatúj dallal jelentkezett az olasz csapat, amelynek címe Never Dawn, a szerzemény pedig a legújabb Kickstarter-projektnek, a Zombicide nevű videojátéknak a himnusza is.

A Never Dawn a Lacuna Coil jellegzetes hangzását mutatja be hátborzongató dallamaival, lendületes gitárriffjeivel, valamint Cristina Scabbia és Andrea Ferro énekének lenyűgöző harmóniájával. A dal az emberi lélek mélységeibe kalauzolja a hallgatót, a teherbírás, a belső erő, valamint a fény és a sötétség közötti örökös küzdelem témáit járja körül.

- írja az új dalról a formáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5318137792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása