NANOWAR OF STEEL - Klippremier: The Call Of Cthulhu

2018. szeptember 19. - Kovenant

nos_band.jpg

Az olasz paródia-metal zenekar, a Nanowar Of Steel november 9-én jelenteti meg legújabb albumát "Stairway To Valhalla" címmel. A korong több stílust fog át a szimfonikus dubsteptől a liechtensteini népzenén át brazil post-szambával bezárólag, de szövegvilágában is igen eklektikus az anyag. Most igazi lovecraftiánus rémségekbe ereszkedhetünk le, mert Cthulhu most mindenkit személyesen hív fel a The Call Of Cthulhu című klipben.

Tovább

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Klippremier: When The Seasons Change

2018. szeptember 16. - Sulfur

webp_net-resizeimage_2_4.jpg

Új Five Finger Death Punch klip! A májusban megjelent "And Justice for None..." albumról érkezett az új klip a When The Seasons Change dalhoz. Az említett szám az album lassúbb dalai közé tartozik, de kemény érzelmekkel dolgozik. A videóban két rendőrtiszt barátságának lehetünk tanúi, és Five Fingerék ismét felhívják a figyelmünk, hogy nem csak a katonák, de a rendőrök is nap, mint nap életveszélyes szituációkba kerülnek, és a kötelességük gyakran az életükbe kerül.

Tovább

JUNKYARD DRIVE - Black Coffee (2018)

298471.jpg

A Junkyard Drive nevű dán hard rock csapat tavaly megjelent "Sin & Tonic" című debütáló albumát 500 ezerszer hallgatták meg az Spotify-on, az összes digitális platformon pedig több mint egymilliószor játszották le. A nagy sikerre való tekintettel a Mighty Music kiadta a zenekar második lemezét is "Black Coffee" címmel.

Tovább

GRRRMBA - Megjelent a black/death/sludge csapat új albuma

2018. szeptember 12. - Kovenant

grrrmba.JPG

A Szakács Bence (ének, gitár, basszusgitár) és Liptai Gergely (dob, gitár) felállású Grrrmba még 2016-ban alakult meg Budapesten. A fővárosi doom/death/black szörnyeteg tavaly jelentette meg bemutatkozó albumát (lemezkritika ITT), mely a korábban kiadott két EP-t összegezte egy gyűjteményes kiadványon. Most pedig szeptember 6-án ki is jött a folytatás a második korong képében, mely az "Embodiment" címet viseli.

Tovább