SINBREED - Klippremier: First Under The Sun

2018. november 19. - Kovenant

sinbreed_1_by_nathalie_bartel.jpg

A német power metal csapat, a Sinbreed a Massacre Records gondozásában jelenteti meg november 23-án új albumát "IV" címmel, melyen már az új frontember, Nick Holleman énekel. Most a First Under The Sun című szerzeménnyel ismerkedhetünk meg a hajtás után.

Tovább

NYCTOPHILIA - Dalpremier: Until Death ...

nyctophila.jpg

Az egyszemélyes nyers, depresszív black metalt játszó projekt, a Nyctophilia negyedik stúdióalbumát "Ad Mortem Et Tenebrae" címmel jelenteti meg a Wolfspell Records gondozásában december 21-én. Most a kellően lelombozó Until Death ... című kellemes, az őszi-téli világvége-hangulatot tökéletesen visszaadó tételt hallgathatjuk meg a hajtás után.

Tovább

DIABLO BLVD - Klippremier: The Song Is Over

diablo_blvd.jpg

A belga hard rock csapat, a Diablo Blvd idén jelentette be, hogy tizenhárom év után befejezi zenei pályáját és feloszlik (korábbi albumuk lemezkritikát ITT találhatjátok). A zenekar most közzétette legutolsó videoklipjét, mely a The Song Is Over című dalukra készült. A klip a karrierjük során megvalósított fesztiválfellépéseik felvételeiből lett összevágva, a rajongók iránti tiszteletük jeléül. A Diablo Blvd utolsó koncertjét december 10-én tartja Brüsszelben.

Tovább

SAMAS - Friss szöveges videóval jelentkezett a metal négyes

45671295_1909592142471181_1234524676345036800_o.jpg

Ma este friss szöveges videóval jelentkezett a hazai modern metal csapat, Samas. A dal egyben a zenekar névadója, mely a legutóbbi 2017-ben megjelent kislemezen kapott helyet, amiről ITT írtunk bővebben. Ezúttal is látványos videóval készültek nekünk, és a megjelenés közel egybeesett a dobos, Szilvi visszatérésével, aki két kisgyermek után ismét visszaül a dobok mögé.

Tovább

STULA ROCK & ALCOHOL - Dupla lemezbemutató Esztergomban

nov242.jpg

Dupla lemezbemutató helyszíne lesz november 24-én az esztergomi Sportalsó. A Stula Rock tavasz óta turnéztatja a februárban debütált "Őserő" lemezét, az Alcohol új korongja pedig szeptember 8-án látta meg a napvilágot, "Remélem zavarok" címmel (facebook esemény).

Tovább

NEKROFILTH - Dalpremier: Ready To Defile

necrofilth_michael_o_dwyer.jpg

Az amerikai punk metal csapat, a Nekrofilth második soralbuma a Hells Headbangers kiadó gondozásában jelenik meg "Worm Ritual" címmel december 28-án, melyről most a tempós, földbedöngölős Ready To Defile című tétel hallgatható meg a hajtás után. Bulizás előtti felpörgetésre tökéletes alkalmas a nóta, hajrá!

Tovább