Rozsdagyár

AZE N̈ - Megjelent a várpalotai hardcore banda új EP-je

2022. május 17. - Kovenant

aze_n.jpg

Az immár tízéves várpalotai hardcore brigád, az Aze N̈ zenekar immár ötödik EP-jét jelentette meg "A kötél kitart" címmel. A négyszámos kislemez immár teljes egészében meg is hallgatható a hajtás után.

Tovább

ÓDON - Dalpremier: Halottaink

odon.jpg

Megjelent az Ódon epikus black metal projekt új dala Halottaink címmel. Az Ódon Kovács Kristóf egyszemélyes zenekara, szellemiségében az egy nagylemezt megért Legenda nevű korábbi pagan doom/black metal projek utódja, műfajilag epikus black metalként definiálható. A formációnak eddig egy EP-je jelent 2020 novemberében "Régi sebeink" címmel. 

Tovább

BORIS - Klippremier: She Is Burning

boris.jpg

Az idén harmincéves japán experimentális, pszichedelikus noise rock/metal csapat, a Boris augusztus 12-én hozza ki vadonatúj albumát "Heavy Rocks 2022" címmel a Relapse Records gondozásában. A lemezen a '70-es évek proto-metalja találkozik a punk rockkal és a csak rájuk jellemző őrülettel, amiről szépen meg is győződhetünk a She Is Burning című tétel és klipje révén.

Tovább

GWAR - Klippremier: Berserker Mode

gwar.jpg

A lassan 40 éves amerikai heavy metal csapat, a Gwar "The New Dark Ages" címmel június 3-án jelenteti meg tizenötödik stúdióalbumát szerzői kiadásban. A korong mellé egy képregény is érkezik Gwar In The Duoverse Of Absurdity címmel, melynek képkockáiból állították össze a most bemutatott Berserker Mode című daluk klipjét. A friss lemezen az együttes elmondása szerint egyértelmű lesz a Judas Priest és az Iron Maiden hatása.

Tovább

IDOL OF FEAR - Trespasser (2022)

2022. május 16. - Dazoll

n166333.jpg

Az Idol Of Fear egy underground kísérleti black metal banda, mely a harmadik nagylemezét jelenteti meg immáron a saját kiadóján keresztül. Az anyag elmondásuk szerint az eddigieknél jóval pesszimistább légkört és szövegeket hordoz. A gyász és a melankólia leple szépen végigterül a dalokon, de mégsem válik teljesen nyomasztóvá.

Tovább

DECAPITATED - Klippremier: Just A Cigarette

decapitated_2022_1.jpg

A némi tagcserén átesett lengyel death metal brigád, a Decapitated új albuma a Nuclear Blast kiadó égisze alatt fog megjelenni május 27-én "Cancer Culture" címmel. James Stewart korábbi turnédobos teljes jogú tag lett a zenekarban, míg Hubert Więcek basszusgitáros távozott, helyére a korábbi hangszeres, Paweł Pasek tért vissza. Most a Just A Cigarette című igencsak korrekt zúzás klipjével lehet ismerkedni a hajtás után (2017-es lemezükről ITT írtunk kritikát, míg a néhány évvel ezelőtti, egészen gyalázatos zaklatási álvádakról ITT számoltunk be).

Tovább
süti beállítások módosítása