Rozsdagyár

OVERDOZER - Dalpremier: Mean Machine

2021. június 14. - Kovenant

overdozer.JPG

Megjelentette bemutatkozó dalát a stoner-groove metalban utazó fiatal hazai csapat, az OverDozerR Mean Machine címmel.

Tovább

Budapesten folytatódik a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat

2021. június 14. - Kovenant

fbly_bp_fb.jpg

Július 4-én Budapesten, a Kobuci Kertben következő állomásához ér a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat. A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjében 10 produkció lép fel, és közel 30 értékes nyereményért küzdenek meg egymással. A győztes többek közt stúdiózást, koncertezési lehetőségeket és médiamegjelenéseket nyer.

Tovább

METAL FACTORY - Nyereményjáték és támogatói merch-csomag

Kövesd a Rockmaraton bejegyzéseit a Facebookon és nyerj belépőket az idei Metal Factory fesztiválra!

2021. június 13. - Bodzilla

mf.jpg

Mint azt már bizonyára tudjátok, az idei Rockmaraton is elmarad. Ám, hogy mégse maradjunk a szívünkhöz oly' közelálló fesztivál nélkül, ebben az évben a dunaújvárosi Szalki-szigeten, a már megszokott időpontban (július 5 - 10) a magyar bandákat felvonultató Metal Factory fesztivál kerül megrendezésre. 

Tovább

AC/DC - Klippremier: Witch's Spell

2021. június 09. - Kovenant

ac-dc-2020_3.jpg

Tavaly jelent meg a brit-ausztrál hard rock banda, a legendás AC/DC visszatérő albuma "Power Up" címmel (lemezkritikánk ITT olvasható), melyen ismét a kvázi-klasszikus felállás játszott (Malcolm Young ritmusgitáros posztját betegsége miatti távozása, majd halála óta unokaöccse, Stevie Young tölti be). Most a Witch's Spell című nótára készült klip, mely a hajtás után meg is tekinthető.

Tovább
süti beállítások módosítása