RISE OF THE NORTHSTAR - Klippremier: Nekketsu

2018. október 21. - Kovenant

rise_of_the_northstar_ben_berzerker_2.jpg

A manga és kung fu mániás francia crossover thrash csapat, a Rise Of The Northstar a Nuclear Blast kiadó gondozásában október 19-én jelentette meg friss albumát "The Legacy Of Shi" címmel, melyről most a Nekketsu című daluk klipjét nézhetitek meg hajtás után. 

Tovább

DÜRER KERT - Myrkur és Jo Quail koncertek

myrkur_daria-endresen-2.jpg

A műfajokon túli kortárs zene két különleges képviselője játszik december 13-án a Dürer Kertben. A dán születésű multiinstrumentalista zeneszerző, Myrkur nemrég a Sólstafir előtt mutatkozott be Budapesten, most pedig önálló koncerten mutatja be különleges, a skandináv erdők és saját lelkének hangjait megidéző zenéjét. Előtte az angol csellista és zeneszerző, Jo Quail játszik mesés dalokat friss lemezéről.

Tovább

THE DEAD DAISIES - Decemberben ráadáskoncerttel érkeznek!

deaddaisies01_2.jpg

Az elmúlt évek legzajosabb sikereit arató all-star rockbandája, a The Dead Daisies decemberben Budapestre is visszatér. Alig fél évvel tavaszi fellépésük után ezúttal a Barba Negra Music Clubban játszanak, ahol a két órás program mellett egy exkluzív akusztikus szettel is meglepik az elsőként érkező 50 rajongót.

Tovább

'56 LÁNGJA - Rock a szabadságharc körül (fesztivál)

56_3.jpg

A város legvagányabb 1956-os rockmegemlékezésére készül a nemzeti rock egyik legismertebb hazai képviselője, a Romantikus Erőszak. Október 22-én, az "'56 LÁNGJA" elnevezésű fesztiválon az Ed Philips & the Memphis Patrol rockabilly zenekarral játszanak majd Budapesten, Újbudán az Analog Music Hall-ban. 

Tovább