DARON MALAKIAN AND SCARS ON BROADWAY - Dictator (2018)

2018. augusztus 17. - ozz86

659123107518.jpg

A System Of A Down körül lassan már legalább akkora a hiszti, mint az új Tool album kapcsán. Sok év eltelt, és bár Maynardék a sok kétes nyilatkozat után végre belebegtették ténylegesen, hogy lesz új hangzóanyag, addig örmény-amerikai barátainktól aligha várhatunk hasonlót belátható időn belül.

Tovább

Amerikai autók randevúztak Komáromban

Így hasított a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

naaf_gumifust.jpg

Őrült aszfaltbetyárok, félelmet nem ismerő rodeósok, széttaposott, szétszaggatott roncsautók, óriás szörnyetegek, öblösen morgó, duruzsoló V8 izomgépek, velőtrázó-táncoló négykerekűek – egy gumifüsttel és benzingőzzel dúsított hétvége Komáromban. 17. alkalommal dübörögtek az amcsi verdák a Monostori erődben.

Tovább

AMARANTHE - Klippremier: 365

24130315_2152123784813002_5400706552277326451_o.jpg

Ötödik nagylemezével készül idén ősszel a svéd Amaranthe. A "Helix" október 19-én, Spinefarm Records kiadásában kerül a boltok és ismert platformok polcaira. 365 címmel megjelent az első klippes dal, mely egyértelműen több hangsúlyt fektet a metalra, mint a populáris vonalra, így kíváncsian várjuk a folytatást.

Tovább

OMNIUM GATHERUM - Klippremier: Refining Fire

omnium_gatherum_jari_heino.jpg

A finn dallamos death/power metal csapat, az Omnium Gatherum új albuma augusztus 31-én érkezik "The Burning Cold" címmel a Century Media gondozásában. Az első kislemeznóta, a Gods Go First után pedig máris megnézhetitek a legfrissebb videót, ami a Refining Fire című tételhez készült (az előző albumról ITT írtunk).

Tovább

TENGGER CAVALRY - Klippremier: Redefine

tengger_cavalry.jpg

A New York-i, de a belső-ázsiai sztyeppei mongol kultúrát és népzenét propagáló, a Nature művésznévre hallgató zenész által vezetett nomád folk metal csapat, a Tengger Cavalry idén februárban jelentette meg a Napalm Records gondozásában új albumát "Cian Bi" címmel, majd váratlanul rögtön ezután feloszlott. Most - pár hónap elteltével - a zenekarvezető friss felállással indította újra a bandát, melyhez újabb klip készült. A Redefine friss videója a hajtás után megtekinthető.

Tovább

Ismét Moto-Rock Weekend Hajdúnánáson

Augusztus utolsó hétvégéjén a hajdúnánási Termálfürdőbe várják a motorok szerelmeseit

motorock.jpg

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény, ha az előbbi kettőhöz egy pazar helyszín is párosul. Hajdúnánáson, a Termálfürdő területe tökéletes találkozópont lesz augusztus 23-26. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A három napos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így nem kell aggódniuk a családosoknak sem. Ráadásul 10 éven aluliak számára a rendezvény ingyenesen látogatható, a belépőjegyet vásárló felnőttek pedig ingyen fürdőzhetnek a medencékben (facebook esemény).

Tovább

STONED JESUS - Klippremier: Thessalia

stoned_jesus.jpg

Az ukrán progresszív stoner metal banda, a Stoned Jesus negyedik albumát szeptember 7-én jelenteti meg "Pilgrims" címmel a Napalm Records gondozásában. A zenekar szerint az új anyag sötét, magába húzó és rendkívül személyes lesz, melynek tökéletes példája volt a Hands Resist Him című dal és s most megjelent Thessalia, melynek klipje a hajtás után máris megtekinthető.

Tovább