DEFEKT - Szöveges videó premier: Egyszeregy

2018. szeptember 17. - Felicium

defekt01.JPG

Friss dallal jelentkezett a budapesti Defekt zenekar, akik dallamos rock zenében utaznak és legfrissebb szöveges videójuk is egy nagyszerű utazásra visz minket.

Tovább

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Klippremier: When The Seasons Change

2018. szeptember 16. - Sulfur

webp_net-resizeimage_2_4.jpg

Új Five Finger Death Punch klip! A májusban megjelent "And Justice for None..." albumról érkezett az új klip a When The Seasons Change dalhoz. Az említett szám az album lassúbb dalai közé tartozik, de kemény érzelmekkel dolgozik. A videóban két rendőrtiszt barátságának lehetünk tanúi, és Five Fingerék ismét felhívják a figyelmünk, hogy nem csak a katonák, de a rendőrök is nap, mint nap életveszélyes szituációkba kerülnek, és a kötelességük gyakran az életükbe kerül.

Tovább

JUNKYARD DRIVE - Black Coffee (2018)

298471.jpg

A Junkyard Drive nevű dán hard rock csapat tavaly megjelent "Sin & Tonic" című debütáló albumát 500 ezerszer hallgatták meg az Spotify-on, az összes digitális platformon pedig több mint egymilliószor játszották le. A nagy sikerre való tekintettel a Mighty Music kiadta a zenekar második lemezét is "Black Coffee" címmel.

Tovább

GRRRMBA - Megjelent a black/death/sludge csapat új albuma

2018. szeptember 12. - Kovenant

grrrmba.JPG

A Szakács Bence (ének, gitár, basszusgitár) és Liptai Gergely (dob, gitár) felállású Grrrmba még 2016-ban alakult meg Budapesten. A fővárosi doom/death/black szörnyeteg tavaly jelentette meg bemutatkozó albumát (lemezkritika ITT), mely a korábban kiadott két EP-t összegezte egy gyűjteményes kiadványon. Most pedig szeptember 6-án ki is jött a folytatás a második korong képében, mely az "Embodiment" címet viseli.

Tovább

DEVIL'S HAND - Friss klasszikus rock bomba, összeállt Mike Slamer és Andrew Freeman!

2018. szeptember 11. - Felicium

andrewfreeman2016solosept2018new_638.jpg

A Frontiers Recordsnál megszokhattuk, hogy legendás rock zenészek állnak össze akár egy album, akár egy évekig tartó, turnékkal egybekötött hosszan tartó projekt keretében. Legújabb nevünk a Devil's Hand, amit minden klasszikus rock szerelmes jó, ha most lejegyez, ugyanis várhatóan hatalmasat robban majd a Mike Slamer (Seventh KeyStreetsKix) és Andrew Freeman (Last in Line, Dio) fémjelezte csapat bemutatkozó lemeze. A 11 dalos korong december 7-én várható, melyhez máris lefülelhető az első kislemezdal, a Falling In, ami szöveges videó formában jelent meg a mai nap.

Tovább