STULA & ALCOHOL - Dupla lemezbemutató!

2018. december 10. - Felicium

46787335_1890096871039794_4357366951698235392_o.jpg

A sikeres esztergomi dupla lemezbemutató után, december 14-én a székesfehérvári Nyolcasban is együtt mutatja be friss albumát az Alcohol és a Stula Rock. A "Remélem, zavarok" és az "Őserő" névre keresztelt korongok dalait már biztosan kívülről fújják a rajongók, hiszen mindkét lemez szépen fogy.  De aki esetleg még nem jutott hozzá egyikhez vagy a másikhoz, keresse bátran a merch pultot, hiszen a koncerten mindkét új album megvásárolható lesz.

Tovább

KING DIAMOND - Klippremier: Sleepless Nights

king-diamond_photo01.jpg

A legendás és kultikus dán metalintézmény, a King Diamond 2019. január 25-én jelentkezik új koncertanyagával, mely a Metal Blade gondozásában érkezik "Songs For The Dead Live" címmel. A kiadvány számtalan formátumban (DVD, CD, vinyl, Blu-ray) megrendelhető: most a klasszikus nóta, a Sleepless Nights koncertklipje tekinthető meg a hajtás után.

Tovább

CHILDREN OF BODOM - Klippremier: Under Glass And Clover

children_of_bodom.jpg

A finn melodikus death/black csapat, a Children Of Bodom új albuma "Hexed" címmel jelenik meg a Nuclear Blast kiadó gondozásában 2019. március 8-án (előző anyagukról ITT írtunk lemezkritikát). A rövid, pörgős, dallamos, és - ha tetszik - kifejezetten slágeres Under Glass And Clover pedig a frontember Alexi Laiho kedvenc dala a korongról, mely most klipet is kapott.

Tovább

ARCH ENEMY - Klippremier: Reason To Believe

arch_enemy_katja_kuhl.jpg

Új klippel jelentkezett a dallamos extrém metal színtér élcsapata, a nemzetközi tagsággal felálló Arch Enemy. Még tavaly jelent meg "Will To Power" című korongjuk a Century Media gondozásában (lemezkritika ITT), melyről most a Reason To Believe című ballada kapott bandázós-koncertezős klipet. A dalhoz megjelent kislemez B-oldalán pedig a '80-as évek kultikus brit pop-rock csapata, a Tears For Fears Shout című slágerének feldolgozása hallható.

Tovább

ROAD - Egyet Pesten, egyet Budán, egyet meg a Dunán!

Tripla koncerttel ünnepel a fővárosban a Road

image-2_2.jpg

A 2019-ben, tizenötödik évét betöltő Road zenekar három koncertre készül Budapesten! Az izgalmi faktort növeli, hogy mindhárom koncert más helyszínen és más tematikával lesz látható, persze három egymást követő márciusi napon. A domoszlói csapat mindig is híres volt arról, hogy képes a megújulásra, ha pedig valami jubileumot ünnepelhetnek, egészen biztos, hogy mindenkit képesek meglepni újszerű ötleteikkel. A jubileum jegyében egy hosszú hétvégén, három budapesti helyszínen, három, egymástól eltérő tematikájú bulival ünnepelnek majd.

Tovább

DREAM THEATER - Dalpremier: Untethered Angel

dream_theater_mark_maryanovich.jpg

2019. február 22-én érkezik az amerikai progresszív metal legenda, a Dream Theater tizennegyedik stúdióalbuma ""Distance Over Time" címmel az InsideOut Music kiadó gondozásában. Most elsőként az Untethered Angel című dalukkal ismerkedhetünk meg, mely kapásból sokkal jobban hangzik, mint a rettenetesre sikerült előző anyagukról bármi (a "The Astonishing" lemezkritikát ITT olvashatjátok).

Tovább

Két estén át ünnepel a 10 éves Paddy and the Rats

paddy_and_the_rats1_2.JPG

Dupla koncerttel zárja jubileumi turnéját a Paddy and the Rats. A zenekar december 14-én és 15-én a budapesti Barba Negrában lép fel, 10 éves pályafutását egy kétnapos szuperbulival ünnepelve. Az eseményre kétféle műsorral és extra showelemekkel készülnek a zenészek – lesz játék, harmonikapárbaj és vendégművészekkel közös produkciók, a banda tagjai ráadásul sört is csapolnak a közönségnek!

Tovább