DEE SNIDER - Dalpremier: I Am The Hurricane

2018. július 21. - Kovenant

dee_snider_stephanie_cabral.jpg

Harmadik előzetes kislemezdalát is közzétette a Twisted Sister legendás frontembere, Dee Snider a július 27-én a Napalm Records gondozásában érkező szólóalbumáról. A "For The Love Of Metal" számtalan közreműködő zenészkolléga és barát segítségével készült, többe között Jamey Jasta (Hatebreed), Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind és Nick Bellmore (Toxic Holocaust), valamint Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow) szerepel a korongon.

Tovább

VOIVOD - Klippremier: Obsolete Beings

voivod_1.jpg

A legendás progresszív thrash csapat, a kanadai Voivod a Century Media gondozásában jelenteti meg új albumát "The Wake" címmel szeptember 21-én, melyről most az Obsolete Beings című daluk stúdiós videóját nézhetitek meg. Ez az anyag lesz a harmadik Daniel Mongrain gitáros és az első Dominique Laroche basszusgitáros közreműködésével.

Tovább

KISSIN' DYNAMITE - Ecstasy (2018)

webp_net-resizeimage_16.jpg

Légy őszinte: ha meghallod, hogy rock 'n' roll vagy hogy rockzenész, mi jut az eszedbe elsőként? Hát persze, hogy a körülbelül ötvenéves, bőrkabátos, talpig tetovált férfiak, akik kezében sör és cigaretta csücsül, körülöttük egy tucat csajjal. Tetszik a hangulat, de valami fiatalosabbra vágysz? Jöjjön az "Ecstasy", a Kissin' Dynamite nevű csapattól.

Tovább

NAGAARUM - Apples (2018)

nagaarum_apples_cover.jpg

Tízéves lett idén a veszprémi Tóth Gábor által működtetett egyszemélyes kísérleti zenei projekt, a Nagaarum. Az ezen időszak során kiadott tizennégy (!) stúdióalbum szinte mértani pontossággal osztható ketté: vannak egyrészt az egyértelműen metalosabb anyagok (elsősorban doom, post-black metal hatásokkal tarkítottan), másrészt a főleg a korai érát jellemző ambient/szintetizátoros elszállások.

Tovább

ANAAL NATHRAKH - Dalpremier: Forward!

anaal-nathrakh_photo02.jpg

Az 1998-ban Birmingham városában megalakult brit extrém metal csapat, az Anaal Nathrakh szeptember 28-án jelenteti meg "A New Kind Of Horror" címmel tizedik soralbumát a Metal Blade gondozásában. A szimfonikus black metal, a death metal, a grindcore és az indusztriális metal sajátos elegyeként működő zenekar most a Forward! című első kislemezdalt tette közzé, mely meg is hallgatható a hajtás után.

Tovább