GLASSKEY - Friss klip: Atmosphere

Új zenekar Absent Distance, Cadaveres és Sleepless tagokból

2018. december 15. - Felicium

glasskey_promo.jpg

Meghallgatható és letölthető a glasskey debütáló dala, az Atmosphere. A szám a zenekar "This Is The End Of Who We Are" című lemezén lesz fellelhető, amely várhatóan 2019 első felében fog megjelenni.

Tovább

AVANTASIA - Szöveges videó: The Raven Child

45765938_10156373522878889_3403178639053815808_n.jpg

Tobias Sammet újabb nagy dobásra készül, ugyanis 3 év után 2019 február 15-én jelenik meg az Avantasia legújabb, 8. nagylemeze a Nuclear Blast gondozásában "Moonglow" címmel. A csapat látható lesz hazánkban is, méghozzá a tavaszi turné keretében, amikor ismét a Barba Negrába látogatnak, ám ezúttal szabadtéren csodálhatjuk meg az "utazó cirkuszt" (A legutóbbi látogatásukról ITT írtunk beszámolót). Az album legfrissebb előfutára a több mint 11 perces The Raven Child, amiben Hansi Kürsch és Jørn Lande működött közre.

Tovább

ZORALL - Zorall Tour 2019

A Midller és a Jockey Jokers kíséri őket jövőre a turnén

zorall2018.png

Ahogy a Zorall rajongók azt már nagyon jól tudják, a csapat minden évben lehetőséget ad egy vagy két zenekarnak, akik végigkísérik őket az éves turnéjukon. Jövőre a szolnoki Midller és a miskolci Jockey Jokers melegít majd be a Zorall előtt az ország legjobb klubjaiban, illetve a budapesti Barba Negra Club, és a Track színpadán.

Tovább

IN FLAMES - Dalpremier: (This Is Our) House

inflames2016d.jpg

Mára csak Anders Fridén énekes és Björn Gelotte gitáros maradt a legendás svéd dallamos death metal csapat, az In Flames régi tagságából (bár a kezdeti időket is beleszámítva tulajdonképpen teljesen lecserélődött a formáció): Niclas Engelin ritmusgitáros számít még többé-kevésbé állandó tagnak, de a dobos és a basszusgitáros posztját már csak bérzenészek töltik be a bandánál. "I, The Mask" címmel 2019. március 1-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában új albumuk (előző lemezük kritikája ITT olvasható), melyről most a (This Is Our) House című daluk kapott szöveges videót.

Tovább

GRRRMBA - Klippremier: Agony Through A Lifetime

0013922179_10.jpg
Agony Trough A Lifetime címmel elkészült a budapesti Grrrmba legújabb klipje, melyet a szeptemberben megjelent "Embodiment" lemezük nyitó dalához álmodtak meg. A videó formába öntését Kispál László (BORU) végezte. A teljes lemezanyag meghallgatható a zenekar bandcamp oldalán, és még idén beszerezhető lesz kazetta formájában a Lost Horizon Productions jóvoltából (A lemezről ITT írtunk bővebben).

Tovább