Rozsdagyár

PROGRAMAJÁNLÓ - Októberi koncertdömping

2022. szeptember 29. - Bodzilla

sum_41.jpeg

Elképesztő mennyiségű koncerttel köszönt be az október annak ellenére is, hogy több buli, mint ahogy az Anthrax is, elmarad. A nagy nevek mellett underground csemegéket is el lehet csípni a kisebb helyszíneken. A fővárosi koncertek mellé ajánlunk még néhány vidéki fellépést is, persze a teljesség igénye nélkül.

Tovább

VEKTOR - Megérkezett a zenekarvezető hivatalos reakciója a szerződésbontásra

2022. szeptember 27. - Kovenant

vektor2022_1.jpg

Ahogy korábban megírtuk ITT, az amerikai progresszív thrash brigád, a Vektor leszerződött a Century Media kiadóval új albumuk megjelentetésére, de a kapcsolat egy napot követően megszakadt, ugyanis a lemezistálló azonnal kirúgta a zenekart mindenféle kommentár és közlés nélkül. Most megérkezett Dave DiSanto-nak, az együttes vezetőjének a videonyilatkozata, melyet a Vektor hivatalos-Facebook oldalán tett közzé (a banda legutóbbi korongjáról ITT írtunk kritikát).

Tovább

7/8 FESZT - A poliritmikus zenét játszó hazai zenekarok fesztiválja

2022. szeptember 25. - Kovenant

78flyer.jpg

Idén második alkalommal rendezik meg a 7/8 FesztetA Supersonic Blue Hell & KVLT (Vörös – Kék YUK) két termében szünet nélkül hat zenekar koncertjére kerül sor egy este alatt október 8-án. Idén a Marcello's Mystical Mind (lemezkritika ITT), a Pozvakowski, az Angertea (kritika ITT), a Mad Robots (recenzió ITT), a Shapat Terror és a Tulpa (kritika ITT) szórakoztatja majd a közönséget. Az esemény Facebook-linkje ITT található.

Tovább

VENTED - Klippremier: My Desire

2022. szeptember 23. - Kovenant

vented2022a_1.jpg

My Desire címmel megérkezett az amerikai-magyar Vented szupergroup harmadik dala. A Vented névre hallgató amerikai-magyar produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger, Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

Tovább
süti beállítások módosítása