ANAAL NATHRAKH - Dalpremier: Forward!

2018. július 19. - Kovenant

anaal-nathrakh_photo02.jpg

Az 1998-ban Birmingham városában megalakult brit extrém metal csapat, az Anaal Nathrakh szeptember 28-án jelenteti meg "A New Kind Of Horror" címmel tizedik soralbumát a Metal Blade gondozásában. A szimfonikus black metal, a death metal, a grindcore és az indusztriális metal sajátos elegyeként működő zenekar most a Forward! című első kislemezdalt tette közzé, mely meg is hallgatható a hajtás után.

Tovább

KILLFEST 2019 - Overkill, Destruction és Flotsam and Jetsam

cover_overkill_main_press_2017bud_1.jpg

Veterán thrasher találkozóra készülhetünk jövőre: 2019. március 11-én a Budapesten játszik az Overkill, a Destruction és a Flotsam and Jetsam, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A Barba Negrás bulin egy ausztrál csapat, a Meshiaak nyitja majd az estét.

Tovább

YOUR LAST STEPS - Friss szöveges videó a kanizsai rockcsapattól

35741070_2236985832985390_837981366791438336_o.jpg

Nyár elején friss dallal jelentkezett a nagykanizsai Your Last Steps. A rockzenekar a környéken az évek alatt nagyobb népszerűségre tett szert és többek közt a fővárosba is ellátogattak néhányszor tavaly január óta. Most ismét friss szöveges videóval jelentkeztek a "Kezemben tartom" albumról. 

Tovább

HÆNESY - Katruzsa (2018)

cover_11.jpg

A black metal nem az a stílus, melyet mellékprojektként, amúgy hobbiból szoktak művelni más területen mozgó zenészek, most azonban mégis ez történt: Sándor Henrik, az As Karma Brings nevű fővárosi deathcore csapat gitárosa egyszemélyes projektzenekart indított Hænesy néven és június 20-án ki is hozta "Katruzsa" címmel debütalbumát a Black Mourning Productions gondozásában.

Tovább

TENGGER CAVALRY - Klippremier: Heart

tengger_cavalry.jpg

A New York-i, de a belső-ázsiai sztyeppei mongol kultúrát és népzenét propagáló, a Nature művésznévre hallgató zenész által vezetett nomád folk metal csapat, a Tengger Cavalry idén februárban jelentette meg a Napalm Records gondozásában új albumát "Cian Bi" címmel, majd váratlanul rögtön ezután feloszlott. Most - pár hónap elteltével - a zenekarvezető friss felállással indította újra a bandát, melynek első eredménye a mongol torokénekkel kísért Heart című új klip.

Tovább

DECAPITATED - Klippremier: Kill The Cult

decapitated_lukasz_jaszak.jpg

Az utóbbi időben rengeteg igaztalan váddal szembesülő és kegyetlenül nehéz időszakon keresztülmenő lengyel death metal csapat, a Decapitated tavaly jelentette meg a Nuclear Blast gondozásában az "Anticult" című albumát, melyről most a Kill The Cult című tétel kapott klipet (a lemezkritika ITT olvasható). A banda most európai (benne lengyel) turnéra indul, tehát úgy tűnik, hogy túltették magukat a megpróbáltatásokon.

Tovább