Rozsdagyár

XANDRIA - Klippremier: The Wonders Still Awaiting

2022. december 06. - Jurancsik Eszter

0028760730_10_1.jpg

Májusi visszatérését követően három dallal is jelentkezett a csaknem öt évig tetszhalott állapotban lévő Xandria. A német szimfo-metalos csapat új énekesnőjével, Ambre Vourvahis-szal a Reborn, a You Will Never Be Our God és a Ghosts című szerzeményeket mutatta meg a rajongóknak.

Tovább

PROGRAMAJÁNLÓ - Év végi metalkodások

2022. november 30. - Bodzilla

dsc_0945.JPG

Lassan itt az év vége és ha számot vetünk az idei évvel, igazán nem lehet okunk panaszra. Bár Rockmaraton idén sem volt, számos zenekar pótolta a pandémia idején elmaradt koncertjét vagy éppen jött friss turnéval. Ám mielőtt temetnénk az elmúlt évet, még előttünk a december. Bár a külföldi zenekarok legtöbbje már befejezte turnéját, hogy az ünnepek alatt feltöltődjenek, azért találunk még nagy neveket a decemberi programok között is. De ugyanúgy bulizhatunk a hazai zenekarok karácsonyi és évzáró fellépésein is.

Tovább

DESTRUCTION - Klippremier: Tormented Soul

2022. november 28. - Kovenant

destruction2022_2.jpg

Idén negyvenéves a német thrash metal nagyágyúja, a Destruction. Ennek tiszteletére is jelent meg idén "Diabolical" címmel a Napalm Records gondozásában friss stúdióalbumuk (kritikánk ITT olvasható), melyről most a Tormented Soul című tétel kapott klipet. A videó a mexikói Metal Fest alkalmából adott koncert felvételeiből lett összevágva.

Tovább
süti beállítások módosítása