Rozsdagyár

DEPRIVED OF SALVATION - Klippremier: Disintegrate

2021. október 23. - Kovenant

deprived_of_salvation_3.jpg

A budapesti régisulis death metalban utazó Deprived Of Salvation új dalt és klipet tett közzé Disintegrate címmel. A HM-2 pedál által vezérelt hangzás maradt, az új albumról még nincs információ (a csapat tavalyi debütalbumáról ITT írtunk kritikát).

Tovább

NEW PAGANS - Klippremier: Find Fault With Me

2021. október 21. - Kovenant

new_pagans_promo.jpg

Az északír post-punk csapat, a New Pagans idén év elején jelentette meg debütalbumát "The Seed, The Vessel, The Roots And All" címmel, mely után brit turnéra indult. Most azonban új dalt és klipet tettek közzé Find Fault With Me címmel. A szám arról szól, hogy a járványhelyzet után-közben érdemes barátainkat és szeretteinket leellenőrizni, hogy mindenki rendben van-e és akinek kell, annak felajánljuk a segítségünket.

Tovább

MASTODON - Dalpremier: Sickle And Peace

2021. október 21. - Kovenant

mastodon2021_5.jpg

Az amerikai progresszív metal brigád, a Mastodon nem aprózza el: a Reprise Records gondozásában október 29-én "Hushed And Grim" címmel dupla albummal jelentkezik, mely a 2017-es "Emperor Of Sand" folytatása lesz (erről és a 2014-es anyagukról ITT és ITT írtunk kritikát). Most a visszafogottabb, de azért a végére rendesen megdörrenő Sickle And Peace című nóta hallgatható meg a hajtás után.

Tovább

GAAHLS WYRD - Dalpremier: The Seed

2021. október 19. - Kovenant

gaahls_wyrd_2_photo_by_j_rn_veberg_small_1.jpg

A norvég black metal csapat, a Gaahls Wyrd november 5-én hozza ki a Season Of Mist kiadó gondozásában új öttételes EP-jét "The Humming Mountain" címmel. A kiadvány speciális akusztikus, atmoszferikus jellegű anyagnak ígérkezik, melyről most a The Seed című tétel hallgatható meg a hajtás után (a csapat debütalbumáról ITT írtunk kritikát).

Tovább

OBSCURA - Klippremier: When Stars Collide

2021. október 19. - Kovenant

obscura2021_4.jpg

A német technikás death metal brigád, az Obscura "A Valediction" címmel a Nuclear Blast kiadó égisze alatt jelenteti meg hatodik stúdióalbumát november 19-én (előző lemezük kritikája ITT olvasható). Most a When Stars Collide című meglepően egyenesvonalú melo-death szerzemény klipje nézhető meg, melyben Björn "Speed" Strid, a svéd Soilwork frontembere vendégszerepel.

Tovább
süti beállítások módosítása