Rozsdagyár

GARDA - Klippremier: Lélegezz!

2023. szeptember 26. - Kovenant

garda.jpg

A most debütáló magyar zenekar – amelyet az énekesnő után a Garda névre kereszteltek – mind az általuk játszott zenében, a most debütáló videoklip mondanivalójában, mind pedig a kivitelezésben egyedi látványosságra és igényességre törekedett.

Tovább

DYSTOPIA - Klippremier: Nem látszik már

2023. szeptember 26. - Kovenant

dystopia_2023.jpg

Öt év után jelentkezett új dallal és klippel a Vári Gábor vezette szegedi Dystopia. Még 2018-ban jelentkezett harmadik soralbumával a zenekar "Building Bridges" címmel (kritikánk ITT olvasható), azóta azonban mély csend honolt az együttes háza táján. A Nem látszik már című friss szerzemény abban is újdonságot hoz, hogy magyar nyelvű tételről van szó.

Tovább

THY ART IS MURDER - Chris McMahon távozott a zenekarból

2023. szeptember 22. - Kovenant

thy_art_is_murder_2023.jpg

Az ausztrál deathcore csapat, a Thy Art Is Murder teljesen váratlanul tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy Chris McMahon énekes távozott a zenekarból és a mai napon, szeptember 22-én megjelent új, hatodik sorlemezükön ("Godlike") már nem ő szerepel (az együttes előző albumairól ITT és ITT írtunk kritikát).

Tovább

KADABRA - Klippremier: The Serpent

2023. szeptember 22. - chris576

kadabra_main_2.jpg

Pszichedelikus víziók az USA-ból: a 2020-ban megalakult amerikai stoner rock banda, a Kadabra soron következő nagylemeze ("Umbra") október 6-án jelenik meg a Heavy Psych Sounds gondozásában, melyről most a The Serpent című dallal, illetve annak videoklipjével ismerkedhettek meg a hajtás után (a csapat előző albumának kritikáját ITT találjátok).

Tovább

THE MILFGLUE! - Klippremier: AiRbeszopter

2023. szeptember 22. - Kovenant

the_milfglue_2023.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett a szolnoki The Milfglue! zenekar. Az AiRbeszopter című tétel videójában a szolnoki Szigligeti Színház színészei szerepelnek, a nóta maga pedig a '80-as évek klasszikus hard / glam rock dallamvilágának atmoszféráját idézi meg. A keverésért és maszterelésért a Jericho SoundZ, míg a klip elkészültéért a Medusa Pictures felelt.

Tovább

RADICS PETI - Klippremier: AI

2023. szeptember 22. - Kovenant

radics_peti.jpg

Ma jelent meg az ismert magyar youtuber, Radics Peti, azaz metalos művésznevén Faceless Man második lemeze "Insanity" címmel, melyről most az AI című tétel klipje nézhető meg a hajtás után, melynek grafikai részei mesterséges intelligencia segítségével készültek (a mesterséges intelligencia zenére tett hatásairól írt cikkünk ITT  olvasható).

Tovább

BRUCE DICKINSON - Jövőre érkezik az Iron Maiden frontemberének új szólóalbuma

2023. szeptember 21. - Kovenant

bruce_dickinson_2023.jpg

A BMG Records gondozásában jövő év elején érkezik Bruce Dickinson új, hetedik stúdióalbuma "The Mandrake Project" címmel. A lemez producere és társzerző-gitárosa ismét Roy Z lesz, akivel már több korongot is készített a brit frontember, többek között az 1997-es "Accident Of Birth" című klasszikust, melyről ITT írtunk kritikát.

Tovább
süti beállítások módosítása