Rozsdagyár

DEFTONES - Our Own Summer evening

2022. június 26. - Bodzilla

8_3.jpg

A sacramentoi Deftones 1988-as megalakulása óta alappillére a nu-metal műfajnak. Egyedi hangzásukkal azon belül is külön helyet foglalnak el. Olyannyira, hogy egyesek megkérdőjelezik, hogy egyáltalán beletartoznak-e. Bár a nu-metal megjelenésekor többen nem sok jövőt jósoltak sem magának a műfajnak, sem a zenekaroknak, de ahogy a kedd esti Korn- és a pénteki Deftones-koncert mutatja, még mindig óriási az érdeklődés mind a stílus, mind a zenekarok iránt. 

Tovább

LOST SOCIETY - Klippremier: Stitches

2022. június 24. - Kovenant

lost_society2022_1.jpg

A finn Lost Society, mely egykor a retro-thrash trend egyik üdvöskéjeként robbant be a metalszíntérre, mára rendesen eltekerte a stílusdetektort: a szeptember 30-án a Nuclear Blast gondozásában érkező "If The Sky Came Down" című új lemezük leginkább metalcore-nak tűnik, azonban a most közzétett Stitches egyfajta nu metal-tiszteletadásként is felfogható (a csapat előző két albumáról ITT és ITT írtunk kritikát).

Tovább

OZZY OSBOURNE - Klippremier: Patient Number 9

2022. június 24. - Kovenant

ozzy_osbourne_2022.jpg

A legendás brit frontember, Ozzy Osbourne már áprilisban elkészült az ismét Andrew Watt zenész-producerrel felvett új albumával, mely szeptember 9-én "Patient Number 9" címmel fog megjelenni. Most a címadó tétel klipjével lehet ismerkedni a hajtás után, melynek animációját az ikonikus képregényrajzoló, Todd McFarlane készítette. A lemezen az alábbi zenészek működtek közre: Tony Iommi, Eric Clapton, Zakk Wylde, Chad Smith, Robert Trujillo, Duff McKagan, Mike McCready, Josh Homme, Jeff Beck, illetve az azóta elhunyt Taylor Hawkins is (Ozzy előző korongjáról ITT írtunk kritikát).

Tovább

QUEENSRYCHE - Klippremier: In Extremis

2022. június 23. - Kovenant

queensryche2022.jpg

Az immáron csak két alapítótaggal felálló amerikai progresszív metal zenekar, a Queensryche október 7-én a Century Media égisze alatt hozza ki "Digital Noise Alliance" címmel friss stúdióalbumát, melyen hosszú idő után ismét Mike Stone gitáros játszik. Most az In Extremis című előzetes dal klipjével lehet megismerkedni (a csapat előző lemezeiről ITT és ITT írtunk kritikát).

Tovább
süti beállítások módosítása