Utolsó kommentek:

ifjú padavan 2019.02.20. 11:17:47

Nem komplett nyúlás, mint Petruska. De tényleg vannak hasonlóságok. A Boldog szép napok a refrén miatt lett ekkora sláger, azt pont nem ugyanaz. De ettől még valószínűleg valaki nyúlt valakitől.

Bejegyzés: NAGY FERÓ ÉS A BEATRICE - Plágiumvád

tipeti 2019.02.18. 17:33:59

Minden DT lemez elött sokan várják hogy na majd most, igen most megváltják a világot. Párszor már megtették, nem megy mindig. Kicsit szembe megyek a nagy többséggel, nekem tetszett az elözö album is. Elötte nem vártam semmi megváltást. Söt, Veletek a kritikusokkal is abszolút egyet kell hogy értsek, biz ez nem lett az a nagy durranás, illetve semmilyen durranás. Mégis igen sokszor éreztem indíttatást hogy újra és újra meghallgassam. Az új albumot nem ismerem, csak azt a három számot melyek mostanság láttak napvilágot, és tetszettek. Nem igazán tudnám elképzelni hogy rossz legyen a lemez. Ès örülök ennek a kritikának, végre valahol nem fikázták a Dt-t. Szerintem el kell fogadni azt a tényt, hogy nem várhatunk ettöl a bandától még egy Images and Words-öt, de jól van ez így......

Bejegyzés: DREAM THEATER - Distance Over Time (2019)

Whyolent 2019.01.21. 04:23:43

két EP és két kislemez után - akarod írni kettő kis lemez és kettő single

hiszen a goregrind hagyományainak - akarod írni brutal death metal

méltánytalan lenne felhozni a hangzás színvonalát - akarod írni, a hangzás iszonyat jó, mély és brutális, pontosan olyan amilyennek lennie kell

dobprogram jelenléte számomra rettenetesen zavaró: olyannyira kattogós, gépies csikorgást-kalapálást produkál - akarod írni a 230 és 300 bpm közötti leütéseket nehezen fogja fel az agyad, ezért inkább maradsz a beatrice daloknál és gyógyszerfüggő vagy...

a stílus rendkívül szűk eszköztárához képest - akarod írni a brutal death metalnak van a legnagyobb eszköztára, hihetetlen gyors dob, extrém gitárok, brutális ének fajták ( hörgésen belül is van 6-7 fajta, nem a pince hörgés nincs közte pfff)

a dalszöveg a Degragore esetében az ismert értelmezési tartományon túl helyezkedik el, azzal nem tudunk mit kezdeni: további tennivalónk itt nincs. - akarod írni a dalszöveg a stílushoz képest igen csak igényesen kivan dolgozva, érdemes elolvasni a szövegkönyvet, ha meg nem tudsz angolul kérd meg egy ismerősöd segítsen.

egybefolynak a tételek, mint egy félórás zajmassza - akarod írni, legközelebb nem begyógyszerezve hallgatsz zenét.

nem ártana némi változatosságot vinni az énekbe - akarod írni Norbert 4 fajta énekfajtát tesz a lemezre így színesítve a zenét, amitől nem lesz egyhangú és unalmas a lemez.

gyanítom, hogy itthon száz-százötven arcnál többen nem kapják fel a fejüket
na látod a kritikádnak ezen részében egyet értek! köszönhető az ilyen hulladék média barát blogoknak, akik a nagy kiadós mainstream szart istenítik az igazi értékek helyet.

A hammer a rockinform a rockstar és a többi magyar metal media szennylap ugyan olyan hulladék mint a bors, blikk és többi szar celeb újság.
Nektek az ilyen szennyek mondják meg, hogy kinek a bulijára kell befizetned a pénzed és kinek a CD-jét kell megvenned, soha nem lesz egy saját gondolatod sem ha nem vagy képes elrugaszkodni ezektől a szaroktól és továbbra is mainstream szarral veszed körbe magad. te is élő példája vagy a szarnak, ahogy fényezed a külföldi bandákat és lehúzod a magyart....

A Degragore ‎- From Sin To Redemption egy nagyon erős Brutal Death Metal (nem brutális death metal) lemez lett, ami itthon egy IGAZI CSODA, hogy vannak emberek akik ezt műfajt képviselik és nem pedig a viva tv-s euróviziós média-barát fostalicskát.

Bejegyzés: DEGRAGORE - From Sin To Redemption (2018)

aranyláz 2019.01.20. 12:11:11

@spinat: nekem is eszembe jutott, de hál' istennek őt kihagyták, nem is lehet besorolni semmilyen skatulyába, éppúgy kiröhögte a hippiket, ahogy a konzumidióta amerikát

Egyébként ha már Neil Young, még elfért volna az Ohio, az egyik leghíresebb(és legjobb) ilyen dala. www.youtube.com/watch?v=hkg-bzTHeAk

Henry Rollins? lehet, hogy nem olyan nagy sztár, mint a fentiek, de értelmesebb

Bejegyzés: TOP10 - A legpolitikusabb rockbandák és előadók

Mónika Kohulák 2019.01.11. 16:12:49

Màr az büdös az egèsz kritikàban hogy egy lapon emlìti a gutalaxal, mivel valoszinu a kritikus csak azt ismeri a gore stiluson belül mert csak ök jönnek 2 evente a rockmaratonra :D
A dob program engem egyaltalan nem zavart, èlőben sem màs egy monoton blastbeatet hallgatni, ami ennek a stilonak a sajatossaga..
Azt hogy az introkat le horror klisèzte, azt hagyjuk is..
Aki nem ert hozza ne irjon errol a fajta zenerol.
Sajnos nalunk nagyon szűk rèteg nyitott erre a stilusra, meg vagyunk ragadva a multban es csak a tcs meg az ossian a menő.
Nem veletlen hogy külföldi kiadok gondozasaban jött ki a lemez.. tovabbra is arrafele kell kacsingatni.
Hajra sracok mocsok egy undorito anyag lett. Gratulalok

Bejegyzés: DEGRAGORE - From Sin To Redemption (2018)

Slepy 2019.01.10. 14:52:27

Szeretem Kovenant kritikáit, de itt most egyetértek az előttem szólókkal.

Bejegyzés: DEGRAGORE - From Sin To Redemption (2018)

andi8401 2019.01.10. 12:37:46

Na ez van akkor, amikor egy hozzá nem értő kapja meg a lemezt hogy írjon róla.
Ez kritika több sebből vérzik, pedig egy nagyon jó lemez lemez minden hibájával együtt!
Lemez- 10/9
kritika - 10/3

Bejegyzés: DEGRAGORE - From Sin To Redemption (2018)

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.01.05. 15:13:28

Nálam ez pont ellenkezőleg hat. Ha nem lenne ez az extrém vokális teljesítmény, akkor tudnám nehezebben befogadni az anyagot. Mert a már említett dob, és ez a gitárprodukció számomra nem sok pluszt ad hozzá.

Bejegyzés: DEGRAGORE - From Sin To Redemption (2018)

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.01.05. 14:55:42

Azért remélem nem fogtok a lángoló gityók színvonalára süllyedni.

Bejegyzés: BRING ME THE HORIZON - Dal- és klippremier: medicine

adamskij · http://ekonomikrefugeeinwien.blogspot.com 2019.01.02. 14:51:39

először is le a kalappal, hogy írtatok e lemezről (pláne hogy nem is új)!

"Zeneileg nagyon extra változások nem történtek, ergo nem lett újravéve az egész."
ez a kijelentés óriási tévedés.
tessék meghallgatni a Sell It To The World eredeti és itt hallható verzióját, a tökúj sample sáv mellett erősen belenyúltak az egyes hangszerek effekjeibe, a dob teljesen másképp (sokkal inkább a mai elvárások szerint) szól. nem kell ahhoz újravenni lemezt, hogy teljesen másképp szóljon és más hatást keltsen.

van azonban ennek a lemeznek az újkori PL albumokkal szemben egy másik szembetűnő jellegzetessége: a dalpárok. leginkább az 5-6 és 9-10es nótáknál érhető ez tetten, szinte kiegészítik egymást.
az "újrateremtett" verzión pedig elérhető a korábban kislemezen megjelent Gone és Leave is (már címükben is egymás párjai), egyikük sem tipikus PL szerzemény.
a korábbi zárótétel World Pretending pedig végre úgy szólal meg, ahogy azt Greg szerette volna: a legmonumentálisabb epilógusuk a Draconian Times óta.

Bejegyzés: PARADISE LOST - Believe In Nothing (2018, remastered)

Slepy 2018.12.27. 19:29:26

Érdemes lessz odafigyelni rájjuk.

Bejegyzés: CROWHILL TALES - If I Were A Crow (2018)

bartkozoltan 2018.12.22. 19:04:46

Csak tudnám, hogy miért vannak oda kritikusok ezért a bandáért. Egy végtelenül unalmas, érdektelen lemez ez a produkció.

Bejegyzés: NOVA PROSPECT - Jövő kilátással (2018)

Slepy 2018.12.22. 18:52:42

Inkább induljanak a dalban.

Bejegyzés: NOVA PROSPECT - Jövő kilátással (2018)

Felicium 2018.12.01. 16:06:26

Semmi gond, reméljük, hogy jól sikerült a buli! :)

Bejegyzés: GÉPMADÁR - Ők lesznek a The Dead Daisies előzenekara

Goose-T · http://blacksabbath.blog.hu/ 2018.11.30. 15:57:47

@Goose-T: Bocs, a blogmotor látszólag benyelte az első kommentemet, aztán a második után mégis megjelent.

Bejegyzés: GÉPMADÁR - Ők lesznek a The Dead Daisies előzenekara