Rozsdagyár

OSSIAN - Klippremier: Forgószínpad

2020. április 12. - Kovenant

ossian_2020_3.jpg

Április 17-én érkezik a magyar heavy metal alapcsapata, az Ossian új albuma "Csak a jót" címmel, melyről most a Forgószínpad című dal Barba Negrás koncertfelvételekből és stúdiós pillanatokból összeállított klipje tekinthető meg (előző lemezük kritikája pedig ITT olvasható). Paksi Endre gondolatai a hajtás után olvashatók a nótával kapcsolatban.

Ez az egyik kedvenc dalom az albumról, nagyon érdekes kettősség jellemzi. Egyfelől zeneileg van egy kimondottan vidám, lendületes hangulata, pedig a verzékben az elrontott dolgaimról, a múltbeli hibáimról elmélkedek benne. Nagyon jó érzés számomra ezeket kiadni magamból, sajnos azt látom, hogy erre nagyon kevesen képesek, vagy hajlandóak. Müller Péter ezt az általános emberi tulajdonságot kundabuffernek nevezte el, az önbecsapás, az öntolerancia szervének. Nagyon szellemesen meg is jegyzi, hogy ”ez a több milliárd nemes lovag és fájdalmas Szűzanya hogy tud maga köré ilyen pocsék világot teremteni: rejtély” :) Persze ez az önmagam iránti kettős mérce bennem is megvan sajnos, mint mindenkiben, de én legalább el és felismertem a létezését és próbálok tenni ellene…

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3315607938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása