Rozsdagyár

ROZSDAGYÁR METALINTERJÚK - 1. rész: Omega Diatribe

2020. szeptember 18. - Kovenant

omega_diatribe_2020_3_1.JPG

Új videointerjú-sorozatot indít a Rozsdagyár, melynek keretében hazai rock- és metalcsapatokkal beszéljük meg az aktuális történéseket. A felvételek a WingVideo stábjának segítségével készülnek, a helyszínt pedig a budapesti Grund biztosította. A közeljövőben terveink szerint hetente érkeznek majd a friss epizódok.

Az első részben az extrém groove metalos Omega Diatribe két alapítótagjával, Hájer Gergő gitárossal és Szathmáry Ákos basszusgitárossal beszélgetett szerkesztőnk, Chloroform Girl azaz Erky-Nagy Kata. Az interjú aktualitását a csapat legújabb albumának, a kiválóan sikerült "Metanoia" korongnak a megjelenése adta, melynek kritikáját ITT olvashatjátok. 

A beszélgetés során többek között szó esett az albumkészítésről, a koronavírus-járvány okozta turnézási nehézségekről, a lemezen található új elemek beemeléséről, a tagok fő zenei hatásairól, valamint a zenélés és a magánélet összehangolásáról is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6116206398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása