Rozsdagyár

ROZSDAGYÁR METALINTERJÚK - 4. rész: Magma Rise

2020. november 13. - Kovenant

magma_rise1_1.jpg

Videointerjú-sorozatunk negyedik részében Bánfalvi Sándorral, a Magma Rise dobosával ültünk le beszélgetni. A felvételek a WingVideo stábjának segítségével készültek, a helyszínt pedig a budapesti Grund biztosította. 

A legendás magyar doom metal csapat, a Mood egyik utódzenekaraként 2009-ben megalakult Magma Rise együttes két tagjával, Holdampf Gábor basszusgitáros-énekessel és Hegyi Kolos gitárossal tavaly már készítettünk egy interjút (mely ITT olvasható), azonban most a banda dobosával, Bánfalvi Sándorral beszélgettünk egy videóinterjú keretében. 

Szóba kerültek a zenei kezdetek, illetve az is, hogy mivel riportalanyunk Ákos zenekarában is dobol, hogyan lehet összeegyeztetni a párhuzamos tagságot, továbbá arról is beszélgettünk, hogy mi várható az új Magma Rise-lemeztől. A riporter ezúttal Chris576, azaz Kovács Krisztián szerkesztőkollégánk volt (a videointerjú-sorozatunk előző részei ITT,  ITT és ITT nézhetők meg).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2016284944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása