Rozsdagyár

Ez kell ahhoz, hogy megjelenj a Rozsdagyárban!

2018. május 21. - Kovenant

lead_pic.jpg

Egyre több zenekar vagy szólóprojekt keres meg bennünket, hogy adjunk hírt egy dalmegjelenésükről, koncertjükről vagy éppen írjunk kritikát frissen megjelent lemezükről. Ez számunkra rendkívül megtisztelő, igyekszünk is lehetőségeinkhez és időnkhöz mérten mindenkinek válaszolni és visszajelezni. Kifejezetten támogatjuk a feltörekvő magyar rock/metalbandákat, így szívesen jelentetünk meg cikkeket róluk. Most néhány támpontot szeretnénk adni ahhoz, hogy a munkánkat megkönnyítsétek.

Mivel a Rozsdagyár Online Rockmagazin nem üzleti vállalkozás, így szabadidőnkben készítjük a cikkeket, írjuk a kritikákat és híreket. Ezért rendkívül fontos, hogy ha egy zenekar megkeres bennünket, akkor küldje meg mindazon információkat, melyekből dolgozhatunk. Nem tudunk mit kezdeni egy, a Facebook-oldalunkra üzenetként küldött Youtube-linkkel és egy szmájlival. Nincs időnk órákig böngészni a netet, hogy kiderüljön, milyen banda keresett meg minket, illetve fotókat vagy adatokat keresgéljünk. Kérünk titeket, tiszteljetek meg bennünket azzal, hogy az alábbiak elküldésével kerestek meg minket!

  • Zenekar vagy szólóprojekt/kollaboráció neve, dal- vagy lemezcíme.
  • Zenekari életrajz/biográfia a tagok nevével, a banda történetével, pontos, évszámmal ellátott diszkográfiával.
  • Nagy felbontású kép a zenekarról/szólóprojektről.
  • Lemez/EP esetében nagy felbontású kép a borítóról.
  • A zenekar közösségi médiás elérhetőségei (weboldal, FB-oldal, Bandcamp, Soundcloud, stb.).
  • Klip vagy szöveges videó Youtube-linkje.
  • Amennyiben lemezetekről kritikát szeretnétek: nem Youtube-linkről tervezünk recenziót írni, ezért ha van fizikai CD, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és küldjétek meg részünkre, ha nincs, akkor a jó minőségű digitális promót (teljes EPK-t, ha van) küldjétek el.
  • Optimális esetben előre megírt sajtóanyaggal is rendelkeztek. Ennek külön örülünk, azonban az átírás jogát fenntartjuk, illetve lehet, hogy csak részben használjuk fel azt.

Elérhetőségeink:

 

E-mail: rozsdagyar@gmail.com

FB-oldal: https://www.facebook.com/rozsdagyar/ - itt közvetlenül is hagyhattok üzenetet.

 

Reméljük, sikerült körvonalazni, hogy miben tudjátok munkánkat segíteni. Keressetek meg minket bátran: ha nem is egy napon belül, de igyekszünk mindenkinek válaszolni és a Rozsdagyár zenei vonalához illeszkedő minden csapatról beszámolni. Köszönjük a figyelmeteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7513989998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása