Rozsdagyár

ALLSUCKALL - Bemutatkozik az egri Álszakáll

2016. július 09. - Kovenant

allsuckall.JPG

Az egri hard rock csapat, az AllSuckAll idén tavasszal jelentkezett "Hamisítatlan" című háromszámos EP-jével. Az ismert helyi zenészekből verbuválódott bandát legutóbb a Barba Negrában lehetett elcsípni a Road előzenekaraként a június 25-i koncerten.

A csapat jelenlegi felállása: Fonád Péter énekes (ex-Psychogang, The Mighty Manlifter), Székesi István gitáros (ex-Psychogang), Gyöngy Bence gitáros (Riverfalls), Blöndie Süxx basszusgitáros (ex-Psychogang, ex-Sick Stars), Ficzere Tibor dobos (ex-Szükségállapot).

Fonád Péter énekes az alábbiakban mutatta be a zenekart:

Az AllSuckAll ebben a felállásban 2015 őszén alakult meg, bár a név már jó pár éve megvan. Ugyanis tetszenek ezek a fajta szójátékok, ez tipikusan jellemez minket!

A korábbi zenekarunkhoz képest teljesen más a hozzáállás, teljesen más a koncepció, teljesen másak az ötletek. Január 22-én lett teljes a zenekari létszám Tibivel, a dobosunkkal, akkor hirtelen összeraktuk első pár dalunkat, melyek közül előtte decemberben kisegítő dobossal, Kaló Dénessel már felvettünk hármat. Dénes nagyon fontos az életünkben, egymás mellett próbálunk és azóta is megmaradt a barátság. Végül nem tudta elvállalni az AllSuckAll-t a két másik zenekara mellett és úgy került képbe Tibi, akit már decemberben is megkerestünk, de akkor még nem tudta elvállalni, nem tudott felkészülni a stúdióra.

Még mi magunk sem tudjuk pontosan milyen stílus az ami leginkább jellemez. Nem előre megbeszélt séma alapján dolgozunk, csak megzenésítjük ami bennünk van. Annyiból van nehezebb dolgunk, mint általában más zenekaroknak, hogy a banda egri székhelyű, de PePe jelenleg Sopronban él.

Eddigi egyetlen EP-nk, a "Hamisítatlan" Egerszalókon a Standing Waves stúdióban, Sohival (Sohajda Péter) készült. Természetesen szeretnénk minél hamarabb elkészíteni első nagylemezünket, reményeink szerint nyáron már hozzá is tudunk fogni a felvételekhez.

Az AllSuckAll hivatalos Facebook-oldalát ITT, míg a Youtube-csatornájukat ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9710417420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása