Rozsdagyár

SLOWMESH - Dal és klippremier: Masterpiece

2017. február 03. - Felicium

dsc_0225_sz.jpg

Ma reggel debütált a SlowMesh Masterpiece című dala. A csapat nem régiben a ShowBarlangban is bemutatkozott, ahol koncertbeszámolót is írtunk róluk (ITT olvasható). A dal természetesen egy lemez előfutára, ami a Hammer gondozásában fog megjelenni nyomtatott formában és digitálisan egyaránt. Az anyagot Egerszalókon, a Standing Waves stúdióban rögzítették Sohinál, ahová, már-már hazajárnak kis túlzással.

A lemez producere Mihalik Ábel volt, aki egy-egy dalban szerepel is. Kérdeztük a srácokat a VL45-ös párhuzammal kapcsolatban:

Ezzel a lemezzel sikerült egy olyan változatos zenei anyagot összehoznunk, ami túlmutatott a VL45 határain, és ezért döntöttünk úgy, hogy ezt szétválasztjuk. Így a VL45 továbbra is él, csak most pihentetjük egy kicsit, mert szeretnénk minden energiánkat a Slowmesh-be rakni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1412177294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása