Rozsdagyár

TANKCSAPDA - DVD megjelenés és koncertkülönlegességek a közeljövőben

2017. december 07. - Rock n roller

24232558_1679927375383876_8594268159372430248_n.jpg

Szokás szerint zajlik az élet a Tankcsapda háza táján. Különleges koncertek és új kiadvány is várható a közeljövőben.

A jelenleg is zajló turnéjuk (a Decemberi Hatos állomásai: 12.08. Szentes, 12.09. Szombathely, 12.15. Pécs, 12.16. Győrszentiván, 12.29. Debrecen, 12.31. Budapest) közben Lukács Laciék a közös szponzor révén, kihívás címszóval forgattak reklámfilmeket az Opel Dakar Team versenyzőivel, Szalay Balázzsal és a navigátorával Bunkóczi Lászlóval.

December 9-én a turné részeként Szombathelyen, az Arena Savariában ad közös koncertet Magyarország talán két legnépszerűbb rock zenekara, a Csapda és a Road. A különleges bulin a Burnout és a Helldiver lesznek az előzenekarok. Facebook esemény ITT

Másnap, december 10-én mutatják be, a Mindenki Valakié című dalból készült promóciós videoklipet, az áprilisi Aréna koncertről készült DVD-hez. A december 16-án megjelenő kiadvány kizárólag a MOL kutakon lesz kapható. A lemez tartalmazza a koncerten elhangzott mind a 28 dal vágatlan anyagát, és a hogyan készült dokumentumfilmet. A zenekar tagjai a megjelenés másnapján, december 17-én dedikálják a kiadványt. Az esemény helyszínét csak később fogják bejelenteni.

Nem maradhat el a szokásos, év végi Főnix csarnokbeli koncert sem Debrecenben. A december 29-i bulin, az Aréna koncerthez hasonlóan, a küzdőtér közepén lesz elhelyezve a színpad. A koncert Facebook eseményét ITT találjátok.

De ezzel még nem zárják le az évet Fejes Tomiék. Az igazi évzáró a szilveszteri budapesti koncert lesz, a Barba Negra Clubban. A bulira elővételben 5500 Ft, a helyszínen 6500 Ft lesz a belépő. Facebook esemény ITT

Azt is tudhatjuk már, hogy mivel kezdik az évet Sidiék. Február-márciusban egy 14 állomásos Béoldal turnéra indulnak, ahol a zenekar teljes életművéből, élőben még soha nem, vagy nagyon ritkán játszott dalokból válogatnak, de egyetlen közismert dalt sem játszanak. A dalválasztás a zenekart jól ismerők és a ritkaságokat kedvelők számára így egy igazán különleges élmény lesz. A koncerthelyszínek befogadóképessége nagyon korlátozott lesz, ezért érdemes a jegyeket elővételben megvenni.

A Béoldal turné után, május 4-én pedig Lukács Laci 50. születésnapját ünnepelhetik a Tankerek, a Lukács fél évszázad születésnapi koncerten, a Budapest Parkban. Ennek a bulinak a Facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2213453281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása