Rozsdagyár

CHRISTIAN EPIDEMIC - Október 20-án koncert az S8 Underground Clubban

2018. szeptember 29. - Kovenant

4_2.jpg

Messiahs Of October címmel október 20-án underground metaé minifesztivál kerül megrendezésre az S8 Underground Clubban. A főzenekar a Christian Epidemic lesz, de többek között fellép még a Sollen és a Harloch is.

3_2.jpg

A Christian Epidemic még 1996-ban alakult meg. Az eredeti felállásból: Széles L. Zsolt (ének-basszusgitár), Kocsis Zoltán (gitár), és Kocsis Imre (dob) maradt meg rendületlenül a mai napig is.2003-tól folyamatos tagcserék mellett működött a zenekar. Többször az együttesen belüli hangszercserével oldódott meg a kiválások okozta zenészhiány. Borhidi Gábor 2013-ban tért vissza a zenekarhoz. Idén, 2018-ban pedig a szintetizátornál Tajti-Szántó Anett, a főéneknél pedig Kapuszta Tibor vette át a stafétát. A legutóbb ötödik nagylemez 2015-ben jelent meg "Sírba szánt teremtés" címmel.

2_2.jpg

A Sollen zenekart 2001-ben alapította Csörgõ Norbert (dob), Czipó Krisztián (basszusgitár) és Kovács Viktor (gitár). Folyamatos tagkeresés, és tagcserék mellett lassan kialakult a banda zenei stílusa, melyet leginkább a tradicionális thrash és a dallamos skandináv metal ötvözéseként írhatunk le. 2004-ben csatlakozott Nagy Ádám (gitár), majd közel egy év múlva 2005-ben Földesi András (ének), így kialakult a mai felállás. 2005 végétől kezdve folyamatosan koncertező zenekar 2006-ban rögzített egy háromszámos demót is, teljesen házi körülmények között, majd 2010-ben egy 4 (+1 bónusz dal) számos EP-t.

1_4.jpg

A Harloch zenekar 2001-ben alakult, azóta mindvégig aktívan koncertező banda maradt. Előző nagylemezük "Damnatio ad bestias" címmel világszerte kapható digitális formában, a Salemi mese című dalhoz pedig  klip is készült. A dalok a mitológia és a múlt sötét útjain kalandoznak. Jelen pillanatban a teljesen kész harmadik lemez kiadása körüli munkálatok zajlanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3714271451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása