Rozsdagyár

HIDDEN IN THE BASEMENT - Budapesti görög stonerkedés csütörtökön

2024. április 06. - Felicium

434529374_1031763641722469_5366123618059636814_n.jpg

Hatalmas görög stoner buli Budapesten! Ismét nálunk koncertezik a Hidden In The Basement a Muddy Roots társaságában! (Facebook-esemény ITT).

Egy hét múlva, április 11-én (csütörtökön) immáron negyedik alkalommal látogat hazánkba a 15 éves görög stoner brigád, a Hidden In The Basement. Az 1000mods, Rotting Christ, Septicflesh országából természetesen, ha a metal műfajról van szó, csakis minőséget várhatunk a budapesti állomáson, melynek ezúttal a RIFF ad majd otthont. Külön érdekesség, hogy a turné folyamán játszanak közösen a volt Apey And The Pea, azaz a LAZARVS-szal, méghozzá a budapesti állomás utáni napon Temesvárott.

hidden_1.jpg

A hazai állomás egyébként egy kilenc helyszínből álló európai turné részeként kerül most megrendezésre, ahová a legutóbbi kislemezes dalukkal (Four Leaf Clover) és megannyi régi nótával is készülnek a 2016-os „Behind The Shadow” nagylemezről.

A hazai vendégzenekar ismételten a Muddy Roots csapata lesz, akiket részben a Burning Full Throttle-ból is ismerhettek. Ők a garancia arra, hogy kellőképpen benzingőzös lesz majd a színpad, mire a görögök a húrok közé csapnak. A magyar banda a hónap első napját nem poénnak szánta, ugyanis jelentkeztek egy friss videoklippel, melyről Mundi Csabát (basszusgitár/ének) kérdeztük:

Március 1-én jelent meg a kőbányai stoner trió új kislemeze The Die Is Cast címmel, és már meg is érkezett az új videoklip. Az utópisztikus hangulatú Shit Mountain című dalhoz forgatott klipben a zenekaron kívül feltűnik még Sánta Zoltán (Let The Cigar Die, Alpárfeszt) is, aki vendégzenészként működött közre és a kislemez zárószámában támogatja meg a hangzást egy plusz gitárral. A videót rögzítette és vágta Bakó Misi (Bakó Studio).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9418373531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása