Rozsdagyár

POKOLGÉP - Klippremier: Amíg a tűz tombol

2024. szeptember 13. - Kovenant

pokolgep_2024.jpg

Idén januárban 14 év után távozott az ikonikus hazai heavy metal csapat, a Pokolgép soraiból Tóth Attila énekes (erről ITT írtunk részletesen), aki azóta a Mobilmánia sorait erősíti. Helyére Bánhegyesi Richárd érkezett, akivel a Nem ért engem a világ című első közös dalban lehetett megismerkedni.

Most újabb nóta és klip érkezett Amíg a tűz tombol képében, mely már az új album előszele. A tíztételes friss korong még 2024-ben megjelenik "Vissza sose nézz" címmel. Erről Kukovecz Gábor gitáros-zenekarvezető így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy a Vissza sose nézz zeneileg egy még brutálisabb korong lesz, illetve hangzásvilágában is keményebb lesz. Tele van olyan dolgokkal, amik nem a zenei klisék halmazába tartoznak.

A csapat december 30-án a Barba Negrában tart különleges hármas lemezbemutatót, melynek során három különböző album anyagából válogatnak majd. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2118490902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.09.13. 22:02:23

Újra adj új erőt?

Jó lesz ez!
süti beállítások módosítása