Rozsdagyár

SUBCORTIC - Szöveges videó: Theriac

2018. november 08. - Felicium

subcorticuj.jpg

Új szöveges videóval jelentkezett a székesfehérvári Subcortic, melynek címe Theriac és egy sokkal líraibb oldalát fogja meg a zenekarnak, mint amit eddig megismerhettünk tőlük. A dal szerepelni fog a zenekar hamarosan megjelenő debüt albumán.

Talán mi magunk vagyunk a meséből a legkisebb gyermek, akinek ki kell állnia a próbákat minden veszteség, tragédia ellenére is, hogy végül királlyá, királynővé válva megérkezhessünk a valódi otthonunkba, királyságunkba. Talán a legnagyobb kegyelem az, hogy ezen a nehéz úton sosem kell egyedül lennünk, mert mindig lesz valaki, akár egy ember, akár egy közösség, akár a természet, akit, és amit szerethetünk, akiről, és amiről gondoskodhatunk. És talán pont ez a gondoskodás, odafordulás az, ami végül elvezet bennünket a célunkhoz, küldetésünk teljesítéséhez. És amikor megérkezünk, már várni fognak ránk és újra együtt lehetünk azokkal, akik szívünknek kedvesek. 

A zenekarról bővebben:

Facebook: https://www.facebook.com/subcortic/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPSGo0GwCeATkYLTvdlGU8w
Web: http://www.subcortic.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1414357695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása