Rozsdagyár

AS KARMA BRINGS - Dalpremier: Hate Seems Help

2019. március 23. - Kovenant

as_karma_brings.jpg

A salgótarjáni blackened deathcore csapat, az As Karma Brings új kislemezdalt jelentetett meg Hate Seems Help címmel, melynek mondanivalójáról a banda énekese, Tari Bálint osztott meg néhány gondolatot. A szerzemény egyben előfutára is a nyáron várható új EP-nek.

Az album mondanivalója nem egy igazán nagy megfejtés... Személyes tapasztalásokból eredő konklúziók töltik meg a muzsikát tartalommal. Nem áll szándékunkban utat mutatni, megmondani a frankót, vagy valami globális problémát a nyakunkba venni, mert túl kicsik vagyunk ezekhez, így hétköznapi gondok, érzések kerültek terítékre, amit a Hate Seems Help című dal egyszerűen prezentál, ugyanis ez a dal arról szól, hogy mennyire utálok mindenkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7514710503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása