Rozsdagyár

MOLTO - Új album, új klip, új turné

2020. február 24. - Kovenant

molto_promo_2020_foto.jpg

A debreceni Molto (egykori Szeg-, Necropsia-, Beholder-tagok új csapata) új lemeze „Kontroll” címmel 2020. március 1-jén debütál a digitális áruházak polcain. A kilenc friss szerzeményt tartalmazó anyagot a debreceni MMP Hangstúdióban rögzítették a srácok 2019 szeptembertől decemberig Méhes János, Szilágyi István és Czifra Sándor vezényletével.

A friss szerzemények sokkal letisztultabb, tudatosabb képet mutatnak a zenekarról, a szövegek komolyabbak, fontosabb témákat, érzéseket boncolgatnak. Az albumról elsőként a Szellem című dal jelenik meg videoklip formájában, A videóban Garay Nagy Tamás Prima Primissima-díjas színművész szerepel, a dal és a videó fontos társadalmi mondanivalót közvetít. A Molto 2020. február 21-től országos turnéra indul a Nemzeti Hang vendégeként, amelynek keretében jó néhány városban elcsíphetők élőben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5815489936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása