Rozsdagyár

SERIOUSKID - Dalpremier: Your Throne

2021. január 21. - Kovenant

seriouskid.jpg

Bemutatta első dalát Your Throne címmel a modern metal csapat, a Seriouskid. A banda egy barátokból álló budapesti zenekar, akik komoly témákat pedzegetnek a gyermeki lét minden nyitottságával.

Viktor, a banda énekese, zeneszerző lévén, dalok formájában kezdte el kiírni magából a frusztrációit, egyfajta terápiaként, hogy kiénekelje a fájdalmát. Idővel számtalan demó- és dalkezdeményét egy zenekar keretein belül szerette volna folytatni. Kérésére régi barátja, Ádám (Reckless Roses, Talán Attila, gRain) rögtön be is ült a dobok mögé és beajánlotta két héthúros zenésztársát, Carloset (Inverz, gRain) és Petit (Ex-Lost Continent, gRain), akikkel szinte egyből megvolt a közös hang.

A srácok érkeztével teljesen új szintre lépett a történet, így közösen folytatták a meglévő témák kidolgozását és új dalok írását. Első közös daluk, a Your Throne stúdiózása közben csatlakozott Gábor, aki némi funky-hatással támogatja a basszusokat. A felvételekben Nóniusz Gábor segített, a keverést és a mastert Vígh Arnold (Silverhill Studio) készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3416398742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása