Rozsdagyár

DAMNATION - Megjelent a hazai underground death metal csapat bemutatkozó EP-je

2021. június 01. - Kovenant

damnation2021a.jpg

A Pest Records gondozásában megjelent a hazai régisulis underground death metal szupergroup, a Damnation bemutatkozó EP-je "Majesty In Degradation" címmel. A zenekart Juhász János gitáros (ex-Thy Catafalque) alapította 2020-ban Makón. Stílusuk old school death metal, a banda többi tagját pedig a hazai undergroundból ismert zenészek alkotják. 

A Damnation soraiban Juhász János gitáros-dalszerző (ex-Thy Catafalque, Gort), Szenti Árpád dobos (Ahriman, Athame, Evil’s Tears, Mörbid Carnage, Sentio Ergo Sum), Gáspár Péter basszusgitáros (Gort), Forczek Ádám énekes/szövegíró (Needless) és Bárány Tamás szólógitáros (Needless) fogott össze. Az EP keverését és maszteringjét Kónya Zoltán (Gire, Gort), az ének felvételét pedig Simon István (No Silence Stúdió) végezte.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3916578894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása