Rozsdagyár

HUNGAROCELL - Dalpremier: Álmomban jár

2021. november 16. - Kovenant

hungarocell.jpg

A 2000-es évek közepén létrejött nyárádi Hungarocell zenekar új lendületet kapott akkor, amikor Kis Marcell csatlakozott hozzájuk basszusgitárosként. Ez a fordulat az egyik legfontosabb lett a banda életében, hisz ezek után olyan óriási lendület kezdte jellemezni a csapatot, amit nem tört meg sem az éppen beinduló koronavírus járvány, sem a dobos hiánya, sem a lehetőségek beszűkülése.

Három teljesen különböző karakter között általában barátság sem köttetik, itt viszont egyből megvolt a harmónia a tagok között. A barátságból pedig rövidesen testvéri kötelék alakult ki az első próbák, a közös alkotások, az álmodozások és jó hangulatú beszélgetések során. Ennek eredményeként a pandémia ellenére is ebben sikerült megnyerniük a Tokaji Utcazene Fesztivál online közönségszavazását, valamint több blogger is kiemelte a zenekar nevét a hétvége kiemelkedő előadói közül, mindezt úgy, hogy ez volt a csapat első nyilvános fellépése ebben a felállásban.

A következő év elején az internetes streaming-oldalakon újra megjelentetett „Hallhatósági Lemez” Térden állva című dala robbant be a Spotify-on, ahol bekerült az országos „Hazai gitárok” lejátszási listába, ahol hónapokig szerepelt és azóta már több mint 25.000 alkalommal játszották le a streaming-szolgáltatónál, valamint több egyéni lejátszási listába is bekerült. A pandémia ellenére is rekordmennyiségű koncertet hozott a banda számára a 2021-es év,valamint az új éra első dalainak kiadására készülnek. Most az Álmomban jár című friss tétel szöveges videója nézhető meg az alábbiakban:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3316757216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása