Rozsdagyár

NULLADIK VÁLTOZAT - Lemezbemutató koncert a Hunnia Art Bisztróban

2022. március 27. - Kovenant

nulladik_valtozat.jpg

A Nulladik Változat zenekar új fellépése a Hunnia Art Bisztró (1054 Budapest, Bank utca 5.) helyszínén 2022. április 30-án este 8 órától igazi élményt ígér az alter/dark zenék rajongóinak. Az együttes rég nem látott hosszúságú műsort és pót-lemezbemutatót tervez. A koncert a "Hol a határ" című új lemezbemutató turnéjának egyik állomása.

Öt évvel a Hová mész című kislemez megjelentetése után új stúdióalbummal jelentkezik a csapat. Az alapító frontember, Fenes Tibor az új hanghordozó születéséről elmondta:

Az elmúlt bő tíz évben csak kislemezeket jelentettünk meg, vagy a világhálón terjesztettük az új dalokat. 2020 szeptembere óta viszont olyan lendületet kaptunk, hogy érdemesnek találtuk belevágni egy teljes albumba. Teljesen új dalok is lesznek a korongon, illetve olyanok, amelyek ilyen formában még sehol nem szerepeltek. Szerettünk volna egy hagyományos, koszos dark ’n’ roll lemezt csinálni. Olyan durvát, amilyet csak tudunk. Kemény élmények értek minket, ezeket tükrözzük vissza. Persze azért maradt valami bennünk a régi dark romantikából is. A Hol a határ a zenekar 10. sorlemeze. 

A Nulladik Változat 1989-es létrejötte óta stabil formációja a hazai underground klubéletnek. Bár a zenekar alapvetően az alakulás korszakának dark stílusában játszik, ezt hol folkos elemekkel, hol rockkal, hol poposabb hangvétellel ötvözi. Az együttestől nem idegenek a nagyívű koncepciók sem – kompromisszumoktól mentes hozzáállásuk masszív rajongótábort szerzett nekik. Mindezeknek köszönhető, hogy minden koncertjük igazi beavatás és különleges zenei élmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8617790964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása