Rozsdagyár

STRONG DEFORMITY - Május 24-én érkezik az új album

2022. május 23. - Kovenant

strong_deformity2022_1.jpg

20 év kihagyás után május 24-i megjelenéssel, új albummal jelentkezik a Strong Deformity. Legutolsó lemezük a 2002-es "Magic Syrup" volt, mely nagy port kavart rendhagyósága miatt, és azóta több legjobb album listába is beválasztották.

Az új korong címe "Inside Your Sun" és a korábbi lemezformulákat követve szintén tíz dalt tartalmaz. Több mint két évig dolgoztak az albumon négy stúdiót is megjárva. A hangszeres felvételeket és a keverést a Zengőkert Stúdiós Bánházi Gáborra bízták, aki a Lazarvs súlyos lemezeit is készítette.

A borító Weiler Péter munkája. Május 28-án szombaton az A38 hajón mutatják be az albumot élőben a Nova Prospect és a Type O Negative tribute-műsorát hozó Green Men vendégzenekarokkal. Ezenkívül ott lesz még Molnár Bálint az Insane-ből és még néhány meglepetés vendég. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7417838211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása