Rozsdagyár

HELL VILL - Teljes a napi programbontás

2022. május 24. - Kovenant

hv_17_18_19facebookprofilkep_kicsi.jpg

A 17. Hell Vill Fesztivál 2022 nyarán új helyszínen, a Bükk nyugati kapujánál, Felsőtárkányban, Eger szomszédságában, egy háromnapos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között, azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, a rétegstílusokra és a szubkultúrákra építő keményzenei fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.

Hihetetlen, de alig egy hónap múlva találkozhatunk, és végre láthatjátok, min dolgoztunk eddig. Addig is összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat! Összeállt a koncertrend, ami az alábbiak szerint alakul (pontos színpad- és időbeosztás hamarosan).

JÚNIUS 17. PÉNTEK

SUBSCRIBE, THE IDORU, Anchorless Bodies, Satelles, T O U C H, VODKA FOR KIDS, As Karma Brings, Omega Diatribe, Shell Beach, Heedless Elegance, PETOFI, VLKN, Quixotic

JÚNIUS 18. SZOMBAT

The Southern Oracle, Stubborn, Téveszme, Lazarvs, BIPØLARIS, BORU, Heartlapse, HOLI, nemecsek, Nagyúr, Berriloom And The Doom, Shapat Terror, HOCUSPONY, estenden, Rockcsé All Stars

JÚNIUS 19. VASÁRNAP (akusztikus blokk)

Midwest Room, Laci Akusztik Band, Eleven Six, Bobó (nemecsek), Bús Tibi (afewyearslater), Soma (BIPØLARIS)

Ezenfelül izmos szabadidős programsorozatunk is körvonalazódik. Senkit sem szeretnénk unatkozni hagyni, úgyhogy villantjuk is a legfontosabb off-programokat!

Hangszeres workshopokkal, mesterkurzusokkal és panelbeszélgetésekkel várja az érdeklődőket a music360 csapata.A szombati napon elsőként 12:00-tól Áron András “Apey” (Lazarvs) tart gitár workshopot és mesterkurzust az erre a programra előzetesen regisztráltaknak. Ezután következnek a panelbeszélgetések, melyekből kettőt is meg lehet majd hallgatni.

Először 13:00-tól a "Hogyan változott a hazai és a nemzetközi underground az elmúlt években? - Trendek, zenekarok, klubok – mire érdemes figyelni?" címmel, többek között Horváth Máté (New Beat Booking, Dürer Kert, 3S Music Management), Jakab Zoltán (Doomstar Bookings, Empire Merch) Binder Gáspár (Cudi Purci Booking) és Harsányi Zsolt (Insane Hellride Entertainment, Lowland Fest) fejtik ki a véleményüket. Ezt követi majd  a  “Mitől lesz jó egy lemezborító vagy egy videóklip? Mitől működnek jól a vizuális tartalmak egy zenekarnál?” című beszélgetés Kókai Barnabás (Barber's Art, The Southern Oracle), Borbás Róbert (Grindesign), Nagy Viktor (Mihaszna Film, Téveszme) és Lerch Péter (Carbon Head, Mihaszna Film, Avar) részvételével.

Ezenfelül művészeti workshoppal készül a Babicska Stúdió. Kiskalózaink összemérhetik tudásukat a NuSkull.hu punk kvízén és/vagy beerpongban. A Klub Vittula stábja is csatlakozik a fesztiválhoz, és magukkal hozzák a teljes társasjáték palettájukat és D&D klubjukat. Nem hiányozhat a csocsó, a pingpong, a társasjáték, kevésbé másnapos ajánlatunk pedig a slackline és a zorg labda!

A fesztivál jelen állás szerint, a védelmi intézkedések részleges feloldásának köszönhetően védettségi igazolvány nélkül látogatható. Napijegyeink és háromnapos bérleteink ezen a linken érhetők el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2317839085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása