Rozsdagyár

MÖTLEY CRÜE - John 5 veszi át Mick Mars helyét a bandában

2022. október 29. - Bodzilla

51cd19e699b44dfcbb0ca70c559e6157.jpg

Mint ismeretes, jövőre Európát is eléri a Mötley Crüe Def Lepparddal közös turnéja. Nagy örömünkre a körútnak magyar állomása is lesz 2023. május 29-én. A koncert az MVM Arénában lesz megtartva és akárcsak a Tool koncertje, ez is teljes egészében ültetett lesz, azaz csak ülőhelyek lesznek. Tegnap elindult a teljes körű jegyértékesítés is.

0474a847-0b4e-4950-9b50-d3a83ca3e467.jpg

Ám az örömünk nem lehet teljes, mert ahogy a zenekar közleményéből kiderül, Mick Mars már nem fog velük tartani a turnén.  

A változások sosem könnyűek, de elfogadjuk Mick döntését a zenekarból való visszavonulásáról az egészségügyi nehézségei miatt – tette közzé a zenekar. – Évtizedeken át néztük, ahogy együtt él a betegségével, és mindig a legmagasabb fokú bátorsággal és alázattal nézett szembe vele. A legbátrabb döntés kijelenteni, hogy ennyi elég volt. Mick hangzása attól a másodperctől kezdve meghatározó volt a Mötley Crüe-ben, hogy bedugta a gitárját az első közös próbánkon. Ahogy mondani szokás, a többi már történelem. Továbbra is ápolni fogjuk zenei örökségét. Mick kívánságának megfelelően 2023-ban is a terveknek megfelelően turnézunk majd világszerte. Kétségtelen, hogy Mick kabátját csakis egy abszolút kiemelkedő zenész öltheti magára, így hálásak vagyunk, amiért jó barátunk, John 5 csatlakozik hozzánk a jövőre nézve. Találkozunk a turnén!

john-5-mick-mars.jpg

Mick továbbra is a zenekar tagja marad, ám a koncerteken a helyét John 5 (eredeti nevén John Lowery) veszi át, aki köztudottan óriási Mötley Crüe-rajongó és aki számtalan zenész mellett bizonyított már. Rob Halford mellett kezdte a pályafutását a Two-ban, de láthattuk már David Lee Roth oldalán is. Játszott a Marylin Mansonban, majd Rob Zombie mellett kötött ki. John 5 nemrég egy Instagram-posztban még pletykának nevezte a csatlakozását, ám most így kommentálta a helycserét: „Megtisztelő továbbvinni Mick örökségét. Alig várom, hogy élőben is játszhassam ezeket a nótákat.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4517965300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása