Rozsdagyár

MOLTO - Klippremier: Tiltott ajtók

2022. november 06. - Kovenant

molto2022_2.jpg

Tiltott ajtók címmel új dallal és videoklippel jelentkezett a debreceni modern metal négyes, a Molto. A csapat  harmadik albuma,a "Napok halottja" november 25-én jelenik meg az online stream-oldalak (iTunes, Spotify, YouTube Music, Deezer, Amazon stb.) kínálatában és CD-n, digipack csomagolásban.

A kilenc dalt tartalmazó album a Covid-lezárások alatt született és egy sokkal kiforrottabb, zeneileg egységesebb, szövegek szempontjából pedig jóval erősebb zenekart mutat be. A stúdiómunkák ezúttal is a debreceni MMP Hangstúdióban készültek Szilágyi István és Mosquito irányításával. Az album az Apple Music-on és az iTunes áruházban Apple Music Master formátumban is elérhető lesz. 

A Tiltott ajtók klipesített dal a leginkább sodró tétel a lemezen, ezért is esett erre a választás. A klip a budapesti Rocksuli telephelyén készült, Gőz Márton rendező irányításával. Az Engedj el című dal közös munka a Hét Jel, azaz Pócsi István zenei formációjával, ahol a zenét és a szöveget is közösen írta a Molto és a Hét Jel. Ebben a számban helyet kapott egy pici elektronika és a dallamos ének is. A "Napok halottja" CD-t a zenekar Facebook-oldalának shopjában lehet megrendelni korábbi kiadványokkal és pólókkal együtt, illetve hamarosan különböző támogatói csomagokkal is segítheted a csapat munkáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8017971696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2022.11.06. 16:12:39

Ilyenből is, kéne több édes kis hazánkban.
süti beállítások módosítása