Rozsdagyár

EPICA - Klippremier: Sirens - Of Blood And Water

2022. november 14. - Jurancsik Eszter

141671_0_wide_ver1668373201.jpg

"The Alchemy Project" címmel vadonatúj középlemezt adott ki a holland Epica november 11-én, amelynek különlegessége, hogy vendégzenészek is szerepelnek rajta.

Elsőként a Shining közreműködésével felvett The Final Lullaby című tételt hozták ki videoklipes formában, majd a Flesgod Apocalypse-szel készített The Great Tribulation látott napvilágot. A kiadvány megjelenésének napján a harmadik kisfilmes dal is megérkezett, amely a Sirens - Of Blood And Water címet viseli.

A dalban Simone Simons mellett énekel a Delain volt énekesnője, Charlotte Wessels és Myrkur is. Simone így mesélt a szerzemény születéséről:

Charlotte és én már sok éve ismerjük egymást, de sosem zenéltünk még együtt. Miután elkezdett szóló dalokat megjelentetni, rajongója lettem a munkásságának és megkerestem, hogy készítsünk egy dalt a The Alchemy Projectre. Az együttműködés eredménye a Sirens - Of Blood And Water című csodálatos, sejtelmes dal lett. Mindketten rajongunk a sellőkért, Andersen meséiért, és szerettünk volna egy dalt írni a kis hableány testvéreinek perspektívájából. Imádtam, ahogy a kreatív gondolataink átjárták a dalt, és az, hogy Myrkur, aki történetesen dán, akárcsak a mese szerzője, hozzáadta egyedi hangját a dalhoz. Tökéletes választás volt, így be tudtuk fejezni a történetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1417978432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása