Rozsdagyár

PROJECT FOR A BETTER DREAM - Klippremier: The Prophet

2023. július 22. - Kovenant

project_for_a_better_dream_2023.jpg

A 2022-es Prophet című számához idén készített a hazai Project For A Better Dream egy friss, dinamikus klipet, amelyben a mesterséges intelligencia is szerepet kapott.

A zenekar az elmúlt hónapokban rengeteg munkán van túl, ugyanis legújabb klipjük talán az eddigi legmozgalmasabb és legkülönlegesebb anyaguk, melyet az elmúlt években kiadtak. Ehhez több szempont is hozzájárult. Egyrészt a helyszín, amelyet az ódon, de gyönyörű pusztazámori kastélyban forgattak, másrészt pedig a mesterséges intelligencia, vagyis az AI segítségével manipulált felvételek, amelyek különös hangulatot adnak a klipnek.

A mesterséges intelligencia viszonylag új dolog, felmerült a klip készítésekor, hogy érdemes lenne nekünk is próbálkozni vele. Az AI bevonásával valami különlegeset szerettünk volna behozni a klipbe, az ennek segítségével manipulált felvételek pedig végeredményben zseniális összképet adnak a teljes anyagnak. Ezúton is szeretnénk megköszönni barátunknak, Panák Olivérnek az ötletet és a megvalósítást – mondta Kenesei Kristóf, a zenekar dobosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9518175931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása