Rozsdagyár

NOVA ROCK - Újabb nevek érkeztek, ezúttal a főszínpadokra

2024. február 03. - Bodzilla

nr24.jpg

Még egy hónapja sincs, hogy az osztrák gigafesztivál bemutatta a Red Bull Stage fellépőit, máris bővült a program. Ezútal a két főszínpadra érkeztek újabb nevek. A 2024-es fesztivál főzenekarai a Green Day, az Avenged Sevenold, a Parkway Drive, Alice Cooper, a Sum 41, a Bring Me The Horizon és a Machine Head lesznek. De olyan nem kisebb nevek is fel fognak tűnni, mint a Biohazard, Corey Taylor, Billy Talent, Jane's Addiction, Steel Panther, Thy Art Is Murder vagy éppen a Dropkick Murphys.

Melléjük sorakoztak most fel olyan csapatok, mint a The Systers Of Mercy, Palaye Royale, Kerry King, Alien Weaponry, P.O.D. és az Escape The Fate. Igaz, nem rockzenei, mint inkább magyar vonatkozású információ, hogy első magyar fellépőként (legalábbis nem tudok róla, hogy magyar zenekar valaha is játszott volna a fesztiválon) Azahriah neve is bekerült a programba. 

A fesztivál 2024. junius 13. - június 16. között kerül megrendezésre, a Hegyeshalom és Nickelsdorf mellett elterülő Pannónia fields-en.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2018316849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása