Rozsdagyár

RIVERS ABLAZE - Európai turnéra indul a hazai extrém metal csapat

2024. szeptember 26. - Kovenant

rivers_ablaze_2024.jpg

A 2019-ben alapított budapesti extrém metal csapat, a Rivers Ablaze október 13-ig tartó EU-turnéra indul a Sear Bliss társaságában.

Október 3-án startol a zenekar életének legelső EU-turnéja a Sear Bliss zenekar társaságában, egészen október 13-ig. Hatalmas lépés ez a zenekar történetében, úgyhogy nem lehetünk eléggé hálásak és büszkék a meghívásért.

Tavasszal elkezdtünk foglalkozni némi új matériával is, úgyhogy pont a legjobbkor kért fel minket a Fekete Zaj stábja egy együttműködésre a Mátra hangja projekt keretében.

Ebből született egy vadonatúj dal, az Artifact Of Miocene Volcanism, amely része lesz az év végén érkező vadiúj "Reality Shifting Sessions" EP-nek, amely egy kissé rendhagyó anyagnak ígérkezik - ezt még később kifejtjük részletesebben (ha még nem hallottátok, és érdekel hogy milyen az, ha a Mátra domborzatának hátborzongató vibrálása párosul számottevő mennyiségű blastbeattel - és van szabad 8 percetek - akkor YouTube, Spotify, Apple Music - stb.).

A turné állomásai:

03.10. ERBA (IT) - Centrale Rock Club

04.10. ERFURT (D) - Club From Hell

05.10. BARENDRECHT (NL) - De Beuk

06.10. HELMOND (NL) - De Cacaofabriek

07.10. DIEST (B) - Club Hell

08.10. PLZEN (CZ) - Parliament Club

09.10. CESKE BUDEJOVICE (CZ) - Mc Fabrika

10.10. TRNAVA (SK) - 10 Bar

12.10. MARIBOR (SLO) - Mc Pekarna

13.10. MÜNCHEN (D) - Backstage

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9318500852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása