Rozsdagyár

EDDA MŰVEK - Klippremier: Állj mellém!

2015. március 17. - Kovenant

edda.jpg

A mai napon jelent meg az Edda Művek 32. albuma "A Sólyom Népe" címmel, mely 13 számot tartalmaz. Az első számhoz klip is készült Állj mellém! címmel, melyet máris megnézhettek az alábbiakban.

A csapat (Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán) a Budapest Arénában április 11-én ünnepli 40 éves fennállását egy nagykoncert keretében. 

Pataky Attila az alábbiakat nyilatkozta a lemez megjelenése kapcsán:
"Nagy boldogság testnek és léleknek, hogy 40 éve szólhatnak az EDDA dalok! Akik engem - Pataky Attila - és minket - EDDA Művek - keres nem kell mást tennie, csak az elsőtől a most megjelenő 32. albumig meghallgatni a dalokat, ott megtalál minket, mindent! Mindent, amit együtt álmodtunk és valósítottunk meg az EDDA táborral. Amit együtt éltünk át és még fogunk nagyon sokáig, mindazt, amit az "Eddásság" jelent.
A 32. album nem az utolsó, de egy fontos összegzés. Tartalmazza a honnan jöttünk, miért vagyunk itt, merre tartunk és mit tehetünk önmagunkért, a nemzetünkért, az emberiségért! Mindez EDDA formába öntve. Felidézve a szakrális múltat, utat mutatva a jelenbe és a jövőbe, könnyeket csalva a szemekbe. Mindezt virtuóz módon közvetítve Magyarország 4 legjobb rockzenésze által - Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László, Hetényi Zoltán -, a rockzene nyelvén a SZÍVEKNEK.
Az egyik legfontosabb dolgunk boldogságot adni, szórakoztatni és szeretni Titeket, nagyon-nagyon szeretni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3810420356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása