Rozsdagyár

ACCEPT - Újra teljes a felállás!

2015. április 13. - Kovenant

accept.jpg

Az Accept német heavy metal intézményből még tavaly vált ki Herman Frank gitáros és Stefan Schwarzmann dobos, hogy a Destruction frontemberével, Schmier-rel megalapítsák saját bandájukat, a The German Panzer csapatot. Az Accept gárdája azonban most újra kiegészült és készítettek is egy felvezető klipet a 2015-ös világkörüli turnéjukhoz.

Uwe Lulis gitáros és Christopher Williams dobos csatlakozott a német brigádhoz, akik gyorsan forgattak is egy videót a Fall Of The Empire című számukhoz. A dal a tavalyi "Blind Rage" című albumukról származik, mely már a harmadik a sorban az újjáalakulásuk, illetve Mark Tornillo énekes taggá válása óta. Az Accept a turné során Budapesten május 26-án lép fel a Barba Negra Track-ben, illetve Besztercebányán május 28-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4110420228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása