Rozsdagyár

THE UNGUIDED - Dalpremier: The Worst Day (Revisited)

2015. december 28. - Felicium

orig_the_unguided.jpg

Biztos sokan ismeritek a Sonic Syndicatet. Ők nagyon jól indultak és úgy tűnt, egy újabb svéd gyöngyszemre leltünk, de aztán szépen lassan mindenki kilépett és ma már szinte egy alapítótag sincs a bandában. És hogy hova is vándoroltak? Hát egy részük ide, a The Unguidedbe...

A két Sjunnesson testvér és Roland Johansson is itt kötött ki, én elkerekedett szemekkel vettem 2-3 éve észre ezt a dolgot. Hallgattam a zenét és valahogy úgy éreztem, ismerem. Hát persze, mert a komplett dalszerző osztag átjött ide és hát tolják tovább a kitaposott utat, igaz, most több az elektronika benne, mégis magával ragad még most is! A mostani dal sem lóg ki a sorból és ez már a harmadik nagylemez a 2011-es Hell Frost debütalbum óta. Hallgassuk hát meg a Lust And Loathing-ről (ami előrendelhető) a "The Worst Day (Revisited)" című dalt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr510418890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása