Rozsdagyár

JUDAS PRIEST - DVD előzetes: Breaking The Law

2016. február 29. - Felicium

1280x720_1.jpg

A Judas Priest megjelentetett egy klipet, méghozzá a hamarosan érkező Battle Cry DVD-ről. A videón nem más szerepel, mint a banda egyik klasszikus száma, a "Breaking The Law".

A DVD-t ráadásul nem akárhol vették fel. A felvételek Németországban készültek a tavalyi évben, méghozzá a Wacken Open Air fesztiválon, miközben a tizenhetedik lemezükkel, a "Redeemer Of Souls"-al turnéztak. A tizenhét dalos szett DVD és Blu-ray változatban is elérhető lesz, valamint 3 extra dal is rákerül, melyeket Lengyelországban vettek fel.

“Az elmúlt évtizedek alatt a Judas Priest a világ egyik legjobb élőben koncertező heavy metal bandájává vált. És ez érződik a Battle Cry-on is, keményebbek és kegyetlenebbek mint valaha." - Epic Records

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8110418404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása