Rozsdagyár

ANGERTEA - Nyerd meg az együttes által dedikált új digipak albumot!

2016. március 12. - Kovenant

angertea_cd.jpg

Március 15-én érkezik az új Angertea album (lemezkritika itt), a zenekar szívességéből pedig alkalmunk van kisorsolni egy, a banda minden tagja által aláírt gyönyörű kiállítású digipak CD-t. Részletek a tovább gomb után!

Ha részt szeretnél venni a játékban, akkor nincs más dolgod, mint:

1. Oszd meg a saját Facebook üzenőfaladon a mi Facebook oldalunkra feltöltött képeta fénykép alatt található megosztás gomb segítségével. 

2. Küldd el a felvidekirockmagazin@gmail.com címre a választ az alábbi kérdésre: hány angol nyelvű nagylemeze jelent meg eddig az Angertea zenekarnak (segítség: az új korong még nem jelent meg...).

A játék 2016. március 15-én este 18:00 órakor zárul, a később regisztrált részvételi szándékot már nem tudjuk figyelembe venni. A sorsolás másnap történik. Sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3310418304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása