Rozsdagyár

CARNIFEX - Klippremier: Six Feet Closer To Hell

2016. június 22. - drfreezy

maxresdefault_3.jpg

A kaliforniai deathcore csapat hatodik albuma augusztus 5-én jön ki a Nuclear Blast gondozásában. A zenekaron kívül a lemezen producerként dolgozik Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Bleeding Through), és Jason Suecof (Death Angel, Chealse Grin, Job for a Cowboy), a mixelést pedig Mark Lewis végzi majd (Whitechapel, Deicide, Black Dhalia Murder, Devildriver) az Audiohammer Studios-ban.

A zenekar énekese, Scott Ian Lewis a következőket mondta az album megjelenés kapcsán:

Hat album, tíz év a zenekarral, mégis több tűz és szenvedély van bennünk, mint bármikor! Ez a lemez újraformálja majd a stílust, és úgy fogunk rá visszatekinteni, mint az albumra, ami új löketet adott az agresszív és sötét metal zenének. Megmutatjuk azoknak, akik szeretnek bennünket, és azoknak is, akik nem, hogy milyen messzire értünk az ambíciónk által.

981841-10-11-2015-carnifex-hd-background.jpg

A Carnifex, hogy énekesük állítását még a lemez publikálása előtt igazolja, tegnap megmutatott nekünk egy új dalt, amit alább meg is hallgathattok. 

 

Az augusztus 5-én megjelenő Slow Death dallistája: 

01. Dark Heart Ceremony
02. Slow Death
03. Drown Me In Blood
04. Pale Ghost
05. Black Candles Burning
06. Six Feet Closer To Hell
07. Necrotoxic
08. Life Fades To A Funeral
09. Countess Of The Crescent Moon
10. Servants To The Horde

A zenekar legutóbb 2015 decemberében járt Budapesten a Within The Ruins, Fallujah, és a The Last Ten Seconds of Life társaságában, viszont idén egyelőre nem úgy néz ki, hogy jönnek felénk. Ellenben az Impericon Never Say Die! turné érinti Bécset, és Pozsonyt is, így aki mindenképp csekkolni akarja az új anyagukat, a környező országokban ezt megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9810417560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása