Rozsdagyár

HOT BEAVER - Házhoz jönnek a hódok: online koncert

2016. június 28. - Felicium

dsc_65.jpg2016. július 3-án (vasárnap) az országban elsőként ad online live koncertet a Hot Beaver zenekar. A stoner/desert rock hazai képviselője ezúttal a saját nappalidban fogja eljátszani a dalait.

Mindehhez csupán internet-elérhetőségre és egy telefonra, táblagépre, vagy számítógépre lesz szükséged. Nem kell mást tenned, mint az eseményt visszaigazolni és vasárnap délután 4 órakor a koncert nézéséhez legideálisabb helyszínt megtalálni.

A koncert érdekessége -  azon kívül, hogy ingyenes – kérdéseket tehetsz fel, észrevételeidet elmondhatod, amelyekre a srácok azonnal válaszolnak, reagálnak.

Mindez miért jó neked? Mert ebben a hőségben nem kell kimozdulnod, mert a szombati másnaposságot így egészen könnyű elviselni, és mert biztosan nem koncertezett még egy hazai zenekar sem a saját otthonodban, a saját kezedben.

A Facebook eseményhez és információkhoz ITT juthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3210417518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása